~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ napisał(a): ~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆPanie M , zrobiłeś wiele aby dzielić Polaków , siać nienawiść do ludzi o innych poglądach .
~~sołtysina z Ocic napisał(a): Najbardziej zajadła część pisowskiego stanu umysłu? Czyli Lucjan .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ napisał(a): ~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆPanie M , zrobiłeś wiele aby dzielić Polaków , siać nienawiść do ludzi o innych poglądach .
Nie wierzyłem Januszowi jak pisał że często piszesz jako anonimowa tylda , Janusz przepraszam , miałeś rację co do zakonspirowanego Przemka ,
Dopisane 29.10.2023r. o godz. 15:32:Ktoś napisał: ~~sołtysina z Ocic napisał(a): Najbardziej zajadła część pisowskiego stanu umysłu? Czyli Lucjan .
Dziękuję za Twoją opinię " dobry człowieku " .
Lucjanie , zluzuj emocje bo będziesz na zmianę przepraszał raz Janusza raz mnie. Widzisz co piszę i do tego się odnoś. Nie wymyślaj i nie konfabuluj.
Znasz moje zdanie na temat PiS i NSZZ niezdarność . Związek to był tylko do czasu powołania AWS. Potem tylko podła , egoistyczna , wyrachowana partyjka przyspawana do kościoła i rzadowego koryta.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ napisał(a): ~~oCZYWISTA OCZYWISTOŚĆPanie M , zrobiłeś wiele aby dzielić Polaków , siać nienawiść do ludzi o innych poglądach .
Nie wierzyłem Januszowi jak pisał że często piszesz jako anonimowa tylda , Janusz przepraszam , miałeś rację co do zakonspirowanego Przemka ,
Dopisane 29.10.2023r. o godz. 15:32:Ktoś napisał: ~~sołtysina z Ocic napisał(a): Najbardziej zajadła część pisowskiego stanu umysłu? Czyli Lucjan .
Dziękuję za Twoją opinię " dobry człowieku " .
Lucjanie , zluzuj emocje bo będziesz na zmianę przepraszał raz Janusza raz mnie. Widzisz co piszę i do tego się odnoś. Nie wymyślaj i nie konfabuluj.
Znasz moje zdanie na temat PiS i NSZZ niezdarność . Związek to był tylko do czasu powołania AWS. Potem tylko podła , egoistyczna , wyrachowana partyjka przyspawana do kościoła i rzadowego koryta.
100% trafności w ocenie.
~~Złocisty cyklamen napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pojednanie napisał(a): Kończy się epoka rządów PiS owskich oszołomów. Teraz Polacy się zreflektują i powróci normalność.
Obwieszczamy koniec wojny Polsko Polskiej.
Politycy totalnej opozycji i ich wyznawcy na to nie pozwolą , szamani z TVN dołożą swoją cegiełkę w sianiu kłamstw i napuszczaniu Polaka na Polaka .
Likwidacja TVP info jest przykładem zamordyzmu i nietolerancji w stosunku ludzi o innych poglądach jak lewicowe .
Ty akurat masz tu najmniej do powiedzenia bo kiedy chciano zabrać koncesję TVN to jakoś nic o zamordyzmie nie pisałeś. A twoja tolerancja co do innych obrosła już tu legendą pisowski oszołomie.
A Ty pamiętasz co ja pisałem , byłem i jestem przeciwko likwidacji TVN , jak ktoś zechce to zrobić a ty będziesz zbierał podpisy pod petycją podpiszę jako pierwszy .
TVN - stacja założona przez TW , nie należy jej likwidować lepiej wiedzieć co im zostało z tamtych lat .
Dopisane 29.10.2023r. o godz. 15:45:~~Amarantowy ligustur napisał(a): Bywa że i Janusz pisze z konspiracji.
Wiem o Tym doskonale , ci dwaj to prawie bliźniacy .
~~Babka lekarska napisał(a): Lucjan tylko nie pisz że ty nie piszesz jako tylda.
PanM napisał(a): Lucjanie , zluzuj emocje bo będziesz na zmianę przepraszał raz Janusza raz mnie
PanM napisał(a): Znasz moje zdanie na temat PiS i NSZZ niezdarność . Związek to był tylko do czasu powołania AWS.
~~ napisał(a): A możesz napisać kto założył TVP?