Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
PiS pokonuje opozycję demokratyczną w Gromadce
~~Franz niezalogowany
17 października 2023r. o 11:00
Gromadka. I wszystko jasne. Być z Gromadki to stan umysłu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
17 października 2023r. o 11:02
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Jest mi ogromnie wstyd,że mam takich niereformowalnych ludzi wokół .
Jeszcze się łudzą,że pincset,albo13/14 to dał im rząd.I dlatego mamy w gminie to Coma y.Wstyd.

Masz zacofane poglądy. W gminie Gromadka większość młodych wyborców głosowało za PiS!

Młodzi i głupi. Jeszcze nie dostali od życia po dupie. Jaka czeka ich przyszłość w tej gminie? Praca w Osłej bo w samej Gromadce nic nie ma.

Tak, najlepiej usiąść i plakać, albo po tuskowemu sprzedać wszystko co się da i zwiać do wielkiego miasta. Dobrze, że ci młodzi ludzie zaczynają myśleć, że wiedzą skąd się bierze bogactwo i szacunek. Otóż biorą się z ciężkiej i uczciwej pracy, a nie z czapkowania Niemcom, czy robienia z siebie fircyka w garniturku.
~~Dolnoślązak niezalogowany
17 października 2023r. o 12:14
Komuchy komuchy złodzieje zwą się demokratami,w peerelu też zwano ich demokracja,zdrajca złodziej alfons i prostytutka to demokraci pełnym zadkiem
~~J23 niezalogowany
17 października 2023r. o 12:38
Ci co krzyczeli je....bać PiS bardzo szybko zaczną krzyczeć je....bać ryżego folksdojcza.
~~J23 niezalogowany
17 października 2023r. o 12:40
"Tygrysek ,Chó.....jownia , Ryży folksdojcz się teraz pozabijają tak każdy che być ważny,ale polityce w głowie zero pojęcia.
~~Arek niezalogowany
17 października 2023r. o 12:59
Patriotyczny PiS pokonuje TVN i rząd europejski w Gromadce. Jestem dumny, że w Gromadce jest aż 44,47% ludzi inteligentnych.
~~Celina niezalogowany
17 października 2023r. o 14:16
~~Rafał napisał(a): Jest mi ogromnie wstyd,że mam takich niereformowalnych ludzi wokół .
Jeszcze się łudzą,że pincset,albo13/14 to dał im rząd.I dlatego mamy w gminie to Coma y.Wstyd.

Masz zacofane poglądy. W gminie Gromadka większość młodych wyborców głosowało za PiS!
~~ napisał(a): Wracaj chłopcze do szkoły i zmień nauczycieli bo jesteś przykładem tego jaką ponieśli porażkę.

Porażką jest to , że wielu zostało zbałamuconych i głosowało za tzw. Koalicją Osłów. Dzięki tym , którzy myślą o Polsce i wybrali obecną partię rządzącą
~~Malkon niezalogowany
17 października 2023r. o 18:56
Mam wrażenie, że co niektórzy zakochali się w rozdawnictwie i bez "manny z nieba" nie potrafią radzić sobie "inaczej".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza