~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Jest mi ogromnie wstyd,że mam takich niereformowalnych ludzi wokół .
Jeszcze się łudzą,że pincset,albo13/14 to dał im rząd.I dlatego mamy w gminie to Coma y.Wstyd.
Masz zacofane poglądy. W gminie Gromadka większość młodych wyborców głosowało za PiS!
Młodzi i głupi. Jeszcze nie dostali od życia po dupie. Jaka czeka ich przyszłość w tej gminie? Praca w Osłej bo w samej Gromadce nic nie ma.
Tak, najlepiej usiąść i plakać, albo po tuskowemu sprzedać wszystko co się da i zwiać do wielkiego miasta. Dobrze, że ci młodzi ludzie zaczynają myśleć, że wiedzą skąd się bierze bogactwo i szacunek. Otóż biorą się z ciężkiej i uczciwej pracy, a nie z czapkowania Niemcom, czy robienia z siebie fircyka w garniturku.
~~Rafał napisał(a): Jest mi ogromnie wstyd,że mam takich niereformowalnych ludzi wokół .
Jeszcze się łudzą,że pincset,albo13/14 to dał im rząd.I dlatego mamy w gminie to Coma y.Wstyd.
~~ napisał(a): Wracaj chłopcze do szkoły i zmień nauczycieli bo jesteś przykładem tego jaką ponieśli porażkę.
Porażką jest to , że wielu zostało zbałamuconych i głosowało za tzw. Koalicją Osłów. Dzięki tym , którzy myślą o Polsce i wybrali obecną partię rządzącą