Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
PiS pokonuje opozycję demokratyczną w Gromadce
~~Haha niezalogowany
19 października 2023r. o 9:24
Dobrze, dobrze, pozabierają wam 500+, pójdziecie do pracy w niedziele i będziecie pracować do 70 roku życia. Poszczepią was wszystkich i zabiorą gotówkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Turkusowa Szałwia niezalogowany
19 października 2023r. o 11:07
~~Haha napisał(a): Dobrze, dobrze, pozabierają wam 500+, pójdziecie do pracy w niedziele i będziecie pracować do 70 roku życia. Poszczepią was wszystkich i zabiorą gotówkę.

I tak wszystko jest lepsze od tej skorumpowanej, pazernej politycznej, pisowskiej mafii !
~~Bananowy Mikołajek niezalogowany
19 października 2023r. o 11:12
Do głosu doszło pokolenie gimnazjalistów. Kompletnie nie wiedzą co to reformy Balcerowicza. No to się teraz dowiedzą. A ja jestem pierwszym który woła ZAMKNĄĆ ELEKTROWNIĘ I KOPALNIĘ TURÓW !!!
~~Kawowa Mina niezalogowany
19 października 2023r. o 13:12
~~Bananowy Mikołajek napisał(a): Do głosu doszło pokolenie gimnazjalistów. Kompletnie nie wiedzą co to reformy Balcerowicza. No to się teraz dowiedzą. A ja jestem pierwszym który woła ZAMKNĄĆ ELEKTROWNIĘ I KOPALNIĘ TURÓW !!!

Sam sie zamknij.
~~Franek niezalogowany
19 października 2023r. o 13:15
~~Brawo PIS napisał(a): W porównaniu z wyborami w 2019 r. PiS stracił 41 miejsc w Sejmie (miał 235) i 14 w Senacie ( miał 48). Procentowo to strata odpowiednio 17,44 i 29,16 proc. Brawo PIS

PiS da sobie radę. Tamci już się kłócą o stołki, istna targowica.
~~Gromadą na peło niezalogowany
19 października 2023r. o 15:15
Zbieracze runa leśnego ,Polacy i katolicy .Babcia Świrska na pewno nie będzie przerywać ciąż
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
20 października 2023r. o 5:10
~~Franek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brawo PIS napisał(a): W porównaniu z wyborami w 2019 r. PiS stracił 41 miejsc w Sejmie (miał 235) i 14 w Senacie ( miał 48). Procentowo to strata odpowiednio 17,44 i 29,16 proc. Brawo PIS

PiS da sobie radę. Tamci już się kłócą o stołki, istna targowica.

Jeśli PiS wygra wybory, to Polska dostanie reparacje od Niemiec - wiceszef MSZ Arkadiusz Mularczyk pełnomocnik rządu ds. odszkodowań za szkody wyrządzone agresją i okupacją niemiecką w latach 1939-1945.

Minęło 5 dni po wygranych przez PIS wyborach , GDZIE JEST KASA DO XUJA TRYPLA ?
~~Zielonkawożółta Dabecja niezalogowany
20 października 2023r. o 5:16
~~Bananowy Mikołajek napisał(a): Do głosu doszło pokolenie gimnazjalistów. Kompletnie nie wiedzą co to reformy Balcerowicza. No to się teraz dowiedzą. A ja jestem pierwszym który woła ZAMKNĄĆ ELEKTROWNIĘ I KOPALNIĘ TURÓW !!!

A jak przeklinają!! Co drugie słowo, to na k. Masakra.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.