~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.
~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.
To co pan Gej pisze to bzdury,naście lat tyrałem w Baderze zaPO i to Tusk blokował choćby podwyżki minimalnej płacy. Dzięki Bogu obecny rząd zlikwidował bezrobocie, zmieniłem prace i mam się dobrze.Teraz może przyjdzie się bać gdyby Donald zaczął Polskę demontować ze wspólnikami anty-pis
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.
To co pan Gej pisze to bzdury,naście lat tyrałem w Baderze zaPO i to Tusk blokował choćby podwyżki minimalnej płacy. Dzięki Bogu obecny rząd zlikwidował bezrobocie, zmieniłem prace i mam się dobrze.Teraz może przyjdzie się bać gdyby Donald zaczął Polskę demontować ze wspólnikami anty-pis
Ideologu już nie musisz kłamać i manipulować, już po wyborach.
Za rządów Tuska i Kopacz płaca minimalna wzrosła procentowo tyle samo co za obecnych rządów PiS. Przypomnę tobie w 2007 r czyli za Kaczyńskiego płaca minimalna wynosiła trochę ponad 700 zł a w 2015 to chyba 1 800 zł. - to gdzie te zablokowanie przez Tuska
Za Tuska waloryzacja 4.50 za Kaczora 75 zł.
Za Tuska stawka godz.5.50 za Kaczora 2500 .
~~Blond Gazania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):brutto a godzinowa 24 zł.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.
Ideologu już nie musisz kłamać i manipulować, już po wyborach.
Za rządów Tuska i Kopacz płaca minimalna wzrosła procentowo tyle samo co za obecnych rządów PiS. Przypomnę tobie w 2007 r czyli za Kaczyńskiego płaca minimalna wynosiła trochę ponad 700 zł a w 2015 to chyba 1 800 zł. - to gdzie te zablokowanie przez Tuska
Za Tuska waloryzacja 4.50 za Kaczora 75 zł.
Za Tuska stawka godz.5.50 za Kaczora 2500 .