Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda zostaje w Sejmie
~~Klawisz z celi niezalogowany
18 października 2023r. o 7:50
https://youtu.be/EViPz15SxGU?si=t7xjf3ISpmm_snkP

Pogoda obejrzyj i weź do serca
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawoczerwony Kokorycz niezalogowany
18 października 2023r. o 8:05
~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.

To co pan Gej pisze to bzdury,naście lat tyrałem w Baderze zaPO i to Tusk blokował choćby podwyżki minimalnej płacy. Dzięki Bogu obecny rząd zlikwidował bezrobocie, zmieniłem prace i mam się dobrze.Teraz może przyjdzie się bać gdyby Donald zaczął Polskę demontować ze wspólnikami anty-pis
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
18 października 2023r. o 8:22
Tak, tak, obecny rząd zlikwidował bezrobocie he he...co za ciemnogród. Obecny rząd stworzył nieróbstwo, zabiera uczciwie pracującym Polakom i oddaje patusom, nie patrząc na to czy kraj na to stać czy też nie bo to nie ich pieniądze.
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
18 października 2023r. o 8:55
~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.

To co pan Gej pisze to bzdury,naście lat tyrałem w Baderze zaPO i to Tusk blokował choćby podwyżki minimalnej płacy. Dzięki Bogu obecny rząd zlikwidował bezrobocie, zmieniłem prace i mam się dobrze.Teraz może przyjdzie się bać gdyby Donald zaczął Polskę demontować ze wspólnikami anty-pis

Ideologu już nie musisz kłamać i manipulować, już po wyborach.
Za rządów Tuska i Kopacz płaca minimalna wzrosła procentowo tyle samo co za obecnych rządów PiS. Przypomnę tobie w 2007 r czyli za Kaczyńskiego płaca minimalna wynosiła trochę ponad 700 zł a w 2015 to chyba 1 800 zł. - to gdzie te zablokowanie przez Tuska
~~Blond Gazania niezalogowany
18 października 2023r. o 9:59
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.

Za rządów Tuska i Kopacz płaca minimalna wzrosła procentowo tyle samo co za obecnych rządów PiS. Przypomnę tobie w 2007 r czyli za Kaczyńskiego płaca minimalna wynosiła trochę ponad 700 zł a w 2015 to chyba 1 800 zł. - to gdzie te zablokowanie przez Tuska

Za Tuska waloryzacja 4.50 za Kaczora 75 zł.
Za Tuska stawka godz.5.50 za Kaczora 2500 .
~~Blond Gazania niezalogowany
18 października 2023r. o 10:00
~~Blond Gazania napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Kokorycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gej z Pisu napisał(a): Panie Pogoda wstydź się pan ,zatrudniłby się się pan w Baderze za najniższą krajową i nie oszukiwał tych emerytów.

Za Tuska waloryzacja 4.50 za Kaczora 75 zł.
Za Tuska stawka godz.5.50 za Kaczora 2500 .
brutto a godzinowa 24 zł.
~~JACUZZA niezalogowany
18 października 2023r. o 11:12
https://wiadomosci.wp.pl/porzadki-w-policji-po-wyborach-w-nowym-sejmie-powiem-sprawdzam-6953122177694624a

kamiński , wąsik, szymczyk z kopem w du...e. Czekam na sąd i wyroki !
~~Hiszpański nurek który zwiał niezalogowany
18 października 2023r. o 12:22
https://www.money.pl/gospodarka/rzad-ujawnil-dane-o-finansach-polski-na-te-informacje-czekalismy-od-tygodni-6953451573767104a.html

Bandyci pokazali zadłużenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza