~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Daniel Obajtek stanie przed sądem, to dla mnie jest jasne. Słyszałam, że szuka teraz kontaktów w naszym środowisku i dzwoni do różnych ludzi z opozycji. Niech sobie głowy tym nie zawraca, niech lepiej przemyśli ze swoim prawnikiem linię obrony - mówi Izabela Leszczyna z Koalicji Obywatelskiej.
~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~POPISPSLSLD napisał(a): Dla wspólnego dobra wzrost bezrobocia.Praca jest w naszym regionie tylko nierobom nie chce sie pracowac,Wola pic belty na murkach i chodzic po jalmuzne,
Dla wspólnego dobra praca do 67 roku życia (sporo nie dożyje a kasa na ZUS wpada).
Dla wspólnego dobra kasa z prywatnych emerytur przejmuje władza (ludowa).
Dla wspólnego dobra przyjmujemy na utrzymanie imigrantów w tym gwałty, kradzieże i rozboje.
Dla wspólnego dobra zgadzamy się na utratę suwerenności Państwa Polskiego na rzecz uchwał Niemiec i Francji.
Dla wspólnego dobra zgadzamy się na pracę za 3.5zł/godzinę bez umowy.
~~lonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Daniel Obajtek stanie przed sądem, to dla mnie jest jasne. Słyszałam, że szuka teraz kontaktów w naszym środowisku i dzwoni do różnych ludzi z opozycji. Niech sobie głowy tym nie zawraca, niech lepiej przemyśli ze swoim prawnikiem linię obrony - mówi Izabela Leszczyna z Koalicji Obywatelskiej.
Hahaha. Nie wierz politykom! Nikt nikogo nie posadzi. Układ PO-PIS żyje.
~~Ikso napisał(a):
W czasach rządów PO była praca w B-cu?