~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielony Mlecz napisał(a): PO i reszta cwaniaków już się wycofują z zapowiedzi programowych, ale też z tego co wprowadził PiS dla ludzi. Oczywiście jako przyczynę wskazują zły stan finansów publicznych, które dodam są jawne, a kwartalne sprawozdania i projekt budżetu wysyłany jest do UE, gdzie uwag nie było.
No to teraz już wiecie co będzie
Pierwszą rzeczą którą należałoby zrobić po rządach wszawicy jest remanent, tak jak w sklepie po włamaniu.
Policzyć wszystko, nawet "lizaki" po 50 groszy.
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-a1-niepokojace-doniesienia-ktos-kryl-kierowce-6954129164524064a
Żyliśmy w bandyckim zakłamanym i złodziejskim kraju rządzonym przez mafię.
~~Ryszard napisał(a): Proszę podać nazwiska tych śmieci,którzy czarną farbą oblewali banery Pana Borysa.Chętnie się dowiemy,co to za świnie.
~~Tabaczkowa Trzmielina napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielony Mlecz napisał(a): PO i reszta cwaniaków już się wycofują z zapowiedzi programowych, ale też z tego co wprowadził PiS dla ludzi. Oczywiście jako przyczynę wskazują zły stan finansów publicznych, które dodam są jawne, a kwartalne sprawozdania i projekt budżetu wysyłany jest do UE, gdzie uwag nie było.
No to teraz już wiecie co będzie
Pierwszą rzeczą którą należałoby zrobić po rządach wszawicy jest remanent, tak jak w sklepie po włamaniu.
Policzyć wszystko, nawet "lizaki" po 50 groszy.
Jak to swój swojego rozumie.
Nooo to znowu będzie można starać się o zwroty vat. Wystarczy firmę założyć na bezdomnego- jakoś tak było.
~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Daniel Obajtek stanie przed sądem, to dla mnie jest jasne. Słyszałam, że szuka teraz kontaktów w naszym środowisku i dzwoni do różnych ludzi z opozycji. Niech sobie głowy tym nie zawraca, niech lepiej przemyśli ze swoim prawnikiem linię obrony - mówi Izabela Leszczyna z Koalicji Obywatelskiej.
~~Tabaczkowa Trzmielina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Centralny kryminał dla pisowców napisał(a): Daniel Obajtek stanie przed sądem, to dla mnie jest jasne. Słyszałam, że szuka teraz kontaktów w naszym środowisku i dzwoni do różnych ludzi z opozycji. Niech sobie głowy tym nie zawraca, niech lepiej przemyśli ze swoim prawnikiem linię obrony - mówi Izabela Leszczyna z Koalicji Obywatelskiej.
Nie publikuj swoich snów po używkach.