~~Kasztanowatordzawy Zawilec napisał(a): Jest ich pełno. Wystarczy otworzyć drzwi lub okno i od razu wlatuja. Plaga jak co roku. W życiu zadna mnie nie ukąsiła. Nie ma co siać paniki. Tłukę je kapciem albo zmiatam miotełką na szufelkę i wywalam za okno
.
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Zawilec napisał(a): Jest ich pełno. Wystarczy otworzyć drzwi lub okno i od razu wlatuja. Plaga jak co roku. W życiu zadna mnie nie ukąsiła. Nie ma co siać paniki. Tłukę je kapciem albo zmiatam miotełką na szufelkę i wywalam za okno
.
Ja tak robię z PISowcami , kapciem po łbach ,kop w dupę i za okno .
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Zawilec napisał(a): Jest ich pełno. Wystarczy otworzyć drzwi lub okno i od razu wlatuja. Plaga jak co roku. W życiu zadna mnie nie ukąsiła. Nie ma co siać paniki. Tłukę je kapciem albo zmiatam miotełką na szufelkę i wywalam za okno
.
Ja tak robię z PISowcami , kapciem po łbach ,kop w dupę i za okno .
.
Ja tak robię z PISowcami , kapciem po łbach ,kop w dupę i za okno.
Jasiu, jesteś bardziej głupi , niż ten Jasiu z kawałów. Chyba ktoś przywalił Ci porządnie kapciem w Twoją mądrą główkę.