Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec: Maszerująca grupa z tęczowymi flagami, mnóstwo policji, i wulgaryzmy - marsz równości w mieście [WIDEO]
~~Zielonkawożółta Dabecja niezalogowany
22 października 2023r. o 21:46
A nie lepiej było chlapnąć sobie kielicha i uderzyć w popołudniową kimę??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~theop niezalogowany
22 października 2023r. o 21:54
dede
~~Grafomen niezalogowany
22 października 2023r. o 22:00
Ale co ja widzę ?? To żeśta lempartowej nie zaprosili??
Nie ładnie, człek by POsłuchał bogatego słownictwa rodem z rynsztoka
~~Sołtys niezalogowany
22 października 2023r. o 22:02
~~Kawowa Mina napisał(a): A na wygwizdowie sześć komentarzy.. He he. A tu 17 stron.
Portal dla dewiantów. Tylko odchylone komentarze będą publikowane. :)
A swoja droga to mają niezłe zestawienie proislamskie i protenczowe.

Bo istotne pl to portal lewacki a jak napiszesz coś nie po ich myśli to zapomnij o publikacji.
~~Mahoniowa Irezyna niezalogowany
22 października 2023r. o 22:08
Jaki to marsz równości???
Przeca tam wszystkie różnego wzrostu!!!.
~~Kalinowykardynalski Szparag niezalogowany
22 października 2023r. o 22:35
~~Brudnobiały Omieg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tymek napisał(a): Rozumiem że ci kontrmanifestacji to byli przykładni katolicy z PiS tylko czemu gorzej się zachowują nic ci co mają pomyloną naturę to mnie zastanawia i sami z siebie robią" trzodę i dzicz "

Ci co krzyczeli to byli narodowcy... Katolicy stali przy kościele i się modlili. Bez wyzwisk, wulgaryzmów i krzyków. Byłam tam więc co mówię. Pozdrawiam [/c
~~Brudnobiały Omieg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tymek napisał(a): Rozumiem że ci kontrmanifestacji to byli przykładni katolicy z PiS tylko czemu gorzej się zachowują nic ci co mają pomyloną naturę to mnie zastanawia i sami z siebie robią" trzodę i dzicz "

Ci co krzyczeli to byli narodowcy... Katolicy stali przy kościele i się modlili. Bez wyzwisk, wulgaryzmów i krzyków. Byłam tam więc co mówię. Pozdrawiam

A wiesz, że wielu księży to też geje?
~~Kostek niezalogowany
22 października 2023r. o 22:43
~~Jurek napisał(a): A wracając do tematu mam przyjaciela który właśnie wylatuje do USA odwiedzić syna
który jest gejem , chłopak jest po wyższych uczelniach, obecnie pracuje jako menadżer w banku , nigdy bym nie wiedział jaką orientację
seksualną posiada , i tu jest ciekawostka właśnie jego tata w bardzo elegancki sposób
przekazał mi tą wiadomość , z uśmiechem na twarzy przyjąłem i zaakceptowałem ,
Cofnąłem się do lat kiedy właśnie on sam jako gej w luźnych rozmowach krytykował postępowanie tych naszych manifestacji LGBT używając zwrotów typu „prostactwo”
nigdy się nie obnosił , choć często uczestniczył w kulturalnym otoczeniu gejowskim na koncertach , więc Przemku
Tolerancja powinna być w obie strony ,
Zapytam wprost często pisaliśmy z sobą
wymieniając kulturalne przeżycia, ja katolik ty Ateista …;)
Można ? Można!!

W sedno!
Majac znajomych homoseksualnych, normalni, żyjący na osiedlach, domach, mający sąsiadów jak każdy potwierdzam że oni nie chcą być identyfikowani z tymi marszami, obnoszeniem się ze swoją seksualnością i poglądami , tęczami i całym tym ruchem, jak go oni sami nazywają "niszowym".
Cyt " maszerują w tych marszach, krzyczą ideały, udpstępniaja na różnych portalach a jak już kogoś spotkam osobiście to wybacz ale hetero są bardziej ludzcy w kontaktach niż te prostackie.... "
No to nie mam pytań.
~~Rudobrunatnyrudawa Kostrzewa niezalogowany
22 października 2023r. o 22:49
Bardzo trafnie napisał Pan M - A gdyby tak religijne manifestacje nazwać promowaniem zwyrodnienia?
Popieram.
Powinniśmy się cieszyć, że człowiek ma umiejętność dawania i brania Miłości na tym świecie, który jest padołem krzywd.
Tak bardzo bronicie "normalnej" rodziny, "normalnego" związku? Zanim będziecie komuś zwracać uwagę, Bolesławianie, popatrzcie na siebie.
Zanim zjedz kotlet - pomyśl o obozach śmierci dla bilionów zwierząt.
Zanim napijesz się mleka, pomyśl o krowach trzymanych latami w metalowych zagrodach, w cierpieniu.
Produkujesz tysiące odpadów w ciągu roku, zanieczyszczasz powietrze i glebę.
Przez to, że żyjesz w sposób konsumpcyjny, Ziemia umiera.....
Żyj - ale daj godnie, w dobru i miłości żyć Innym.
I nie powołuj się na grzech, skoro sam grzeszysz, np. jedząc m
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.