~~Brudnoszary Miłorząb napisał(a): To publikujcie opinie na poziomie, a nie prostackie komentarze, to będą publikować.
Kultura dyskusji zawsze obowiązuje.
~~Ania napisał(a): ~~Ciemnoróżowy Starzec niezalogowanyGdzie? Płoszę 1 List do Koryntian 6:9,10
24 min. temu
"Wszyscy wiedzą co mówi Pismo Święte. Że związek seksualny tylko mężczyzny z kobieta inne są zakazane. W przeciwnym razie świadomie łamiecie prawo Boze"
Naprawdę?
Gdzie to dokładnie jest napisane? Proszę podać źródło.
Nieżyjący już ksiądz Jan Kaczkowski w książce "Nie ma szału, jest rak" wyraźnie mówi, że Katechizm Kościoła Katolickiego NAKAZUJE duchownym troskę i opiekę wobec osób homoseksualnych.
Pan Jezus nakazuje Miłość - TEGO pełna jest Biblia. To PRZYJMUJMY, a nie ODRZUCAJMY.
~~Niebieskawy Słoneczniczek napisał(a):Ale Ty wiesz, że przekręcając słowo Bóg na Bruk obrażasz moje uczucia?Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Ułudka napisał(a): Bóg , Honor , Ojczyzna .
Bruk, Honor, Ojczyzna jak na marszu niepodległości w 2020, co była inwazja na Empika xD
~~Brudnobiały Omieg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tymek napisał(a): Rozumiem że ci kontrmanifestacji to byli przykładni katolicy z PiS tylko czemu gorzej się zachowują nic ci co mają pomyloną naturę to mnie zastanawia i sami z siebie robią" trzodę i dzicz "
Ci co krzyczeli to byli narodowcy... Katolicy stali przy kościele i się modlili. Bez wyzwisk, wulgaryzmów i krzyków. Byłam tam więc co mówię. Pozdrawiam
~~co powie Romek napisał(a): konkurencyjny portal podał że na tym LPG marszu było 250 osób. Wystarczy spojrzeć na filmy i zdjęcia i nawet połowy z tej liczby nie ma.
Dlaczego my, mieszkańcy mamy z budżetu wykładać kasę (mowa tu o ponad 100tyś zł) na zabezpieczenie jakiejś grupeczki ludzi? Te pieniądze można lepiej spożytkować.
Panie Prezydencie, dlaczego milczy Pan?