~~co powie Romek napisał(a): konkurencyjny portal podał że na tym LPG marszu było 250 osób. Wystarczy spojrzeć na filmy i zdjęcia i nawet połowy z tej liczby nie ma.
Dlaczego my, mieszkańcy mamy z budżetu wykładać kasę (mowa tu o ponad 100tyś zł) na zabezpieczenie jakiejś grupeczki ludzi? Te pieniądze można lepiej spożytkować.
Panie Prezydencie, dlaczego milczy Pan?
~~ napisał(a): Pozwiesz go?Nie mam takiej durnej mentalności, żeby ciągać ludzi po sądach za to,że chlapnął jakąś nieprzemyślaną durnotę nie podzielającą moich poglądów.Jeszcze nie słyszałam o sytuacji gdzie pozwany zbratał się z pozywającym, bo wynosząc konflikt poglądów na taki level to go zaostrzasz,a nie go łagodzisz.
~~Czarniawy Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Omieg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tymek napisał(a): Rozumiem że ci kontrmanifestacji to byli przykładni katolicy z PiS tylko czemu gorzej się zachowują nic ci co mają pomyloną naturę to mnie zastanawia i sami z siebie robią" trzodę i dzicz "
Ci co krzyczeli to byli narodowcy... Katolicy stali przy kościele i się modlili. Bez wyzwisk, wulgaryzmów i krzyków. Byłam tam więc co mówię. Pozdrawiam
Grupa stojąca pod Ratuszem to kto? Też coś mówili, potem się modlili.
My - Katolicy, Patrioci.