~~Miszcz napisał(a): Tutaj na pięknym , obiektywnym portalu można napisać na ten wrażliwy temat co się myśli, bo na konkurencyjnym ścieku tylko pozytywne komentarze przechodzą . Nie można mieć swojego ,innego zdania na temat lgbt . Jesteś z nami albo w ogóle cię nie ma , ot obiektywizm dziennikarski w wykonaniu istotnego gówna. Próbowałem być jak najbardziej delikatny,konstruktywny lecz przeciwny to chamy nieopublikowali. Idzie gangrena z zachodu nowoczesnego......
~~Ja napisał(a): Więcej policji niż manifestantów ;D ba dziej to przypomina jak jakiś pochód policyjny :D
~~Wampir napisał(a): Bez komentarza. Jak to miasto upadło i ten świat. Czekamy na paradę p33do, jako wychowawców w przedszkolach, albo wterynarzy zoofili. Niezły postęp. Dajcie im jeszcze klucze do miasta i parking za free.
~~A wam wolno napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wampir napisał(a): Bez komentarza. Jak to miasto upadło i ten świat. Czekamy na paradę p33do, jako wychowawców w przedszkolach, albo wterynarzy zoofili. Niezły postęp. Dajcie im jeszcze klucze do miasta i parking za free.
Spędy wokoło kościoła albo tych trzech króli niczym się nie różni. Katolicy mają swoje marsze a ci ludzie swoje. Co was obchodzi.
~~Uczciwy z peło napisał(a):Ktoś napisał: ~~A wam wolno napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wampir napisał(a): Bez komentarza. Jak to miasto upadło i ten świat. Czekamy na paradę p33do, jako wychowawców w przedszkolach, albo wterynarzy zoofili. Niezły postęp. Dajcie im jeszcze klucze do miasta i parking za free.
Spędy wokoło kościoła albo tych trzech króli niczym się nie różni. Katolicy mają swoje marsze a ci ludzie swoje. Co was obchodzi.
Nie POrøwnuj tego spędu do katolickich orszaków, wasza komusza opcja takich jak oni nakazywała leczyć,w PRL-u
Znajdę cię i w pierdlu posadzę .
~~Miszcz napisał(a): Tutaj na pięknym , obiektywnym portalu można napisać na ten wrażliwy temat co się myśli, bo na konkurencyjnym ścieku tylko pozytywne komentarze przechodzą . Nie można mieć swojego ,innego zdania na temat lgbt . Jesteś z nami albo w ogóle cię nie ma , ot obiektywizm dziennikarski w wykonaniu istotnego gówna. Próbowałem być jak najbardziej delikatny,konstruktywny lecz przeciwny to chamy nieopublikowali. Idzie gangrena z zachodu nowoczesnego......