Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Banda wyrostków napadła piętnastolatka i jego matkę
~~ss man niezalogowany
25 października 2023r. o 19:01
oby zdechły małe cwele ! trzeba ich dopaść !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudożółta Rudbekia niezalogowany
25 października 2023r. o 19:29
gdzie jest policja????????????
~~Rudożółta Rudbekia niezalogowany
25 października 2023r. o 19:30
wzywać i do poprawczaka z gnojami
~~Zibi niezalogowany
25 października 2023r. o 19:34
Ktoś zna namiary na gości.
~~jarek k niezalogowany
25 października 2023r. o 19:35
na innym portalu podali dane jednego z nich
~~Zibi napisał(a): Ktoś zna namiary na gości.

~~Mario niezalogowany
25 października 2023r. o 19:39
Bo czują się bezkarni dlatego tak szaleją. Jak coś zrobią to dostaną kuratora albo w najgorszym przypadku pójdą do poprawczaka.
~~Żółtobiały Hiacynt niezalogowany
25 października 2023r. o 19:43
Przypomniała mi się scena z komisarzem Rybą i Wąskim jak czytałem o tych rękach . " wąski..wiesz że mogę wrzucić 2..a potem trójkę? .. " xD
~~pmbol niezalogowany
25 października 2023r. o 19:57
Jakiś czas temu również zaczepiła mnie ta banda wyrostków w parku przy Zgorzeleckiej. Zgłosiłem zajście na Policję. Reakcja była wręcz natychmiastowa. W czasie zanim przyjechała Policja zdążyli pobić kloszarda. Kokejnego dnia złożyłem zeznania jednoczesnie zgłosiłem grozby karalne. Na tym się skończyło. Wydaje mi się, że gnojki nie mają 15 lat i wiedzą, że nie można ich ukarać. Ale to do czasu gdy wydarzy się nieszczęście.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza