~~Różowawy Agrest napisał(a):Ktoś napisał: ~~grazyna h napisał(a): Jak już jesteśmy przy impulsie to bardzo bym prosił M.M. o odblokowanie mi możliwości komentowania postów na fejsie xD
Grażka, no nie mów że płeć zmieniłaś :)
~~Żonkilowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~grazyna h napisał(a): Jak już jesteśmy przy impulsie to bardzo bym prosił M.M. o odblokowanie mi możliwości komentowania postów na fejsie xD
A ja bym prosił też o odblokowanie mnie na waszym fejsie, bo dostałem bana, za stwierdzenie, że na marszu nierówności nie było 250 osób. :D ...... żartowałem, nie potrzebuje waszego fejsa :D
~~Fioletowa Nasturcja napisał(a): Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy
~~Blond Gazania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowa Nasturcja napisał(a): Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy
Tylko przypadkiem nie zacznijcie lansować ludzi typu p.Przybylski bo dostaniecie pocałunek śmierci.
~~Posiwiała Mydlnica napisał(a): Panie Prezydencie,zbliżają się wybory samorządowe proszę znieść podatek od nieruchomości tak jak przed laty kiedy pan dzięki temu wygrał. Źle to wróży dla pana przed wyborami w kwietniu 2o24roku