Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
IMPULS LOKALNY przeciwko podwyżce podatków! Sprawdź kto był “za”.
~~grażyn h niezalogowany
27 października 2023r. o 11:06
~~Różowawy Agrest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~grazyna h napisał(a): Jak już jesteśmy przy impulsie to bardzo bym prosił M.M. o odblokowanie mi możliwości komentowania postów na fejsie xD

Grażka, no nie mów że płeć zmieniłaś :)

a zmieniłem! teraz sie czuje Grażynem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~krzysia g niezalogowany
27 października 2023r. o 11:08
~~Żonkilowy Różanecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~grazyna h napisał(a): Jak już jesteśmy przy impulsie to bardzo bym prosił M.M. o odblokowanie mi możliwości komentowania postów na fejsie xD

A ja bym prosił też o odblokowanie mnie na waszym fejsie, bo dostałem bana, za stwierdzenie, że na marszu nierówności nie było 250 osób. :D ...... żartowałem, nie potrzebuje waszego fejsa :D

a juz miałem odblokować
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
27 października 2023r. o 12:25
Czyli jednak kilku radnych tam myśli...
~~Posiwiała Mydlnica niezalogowany
27 października 2023r. o 12:32
Panie Prezydencie,zbliżają się wybory samorządowe proszę znieść podatek od nieruchomości tak jak przed laty kiedy pan dzięki temu wygrał. Źle to wróży dla pana przed wyborami w kwietniu 2o24roku
~~Fioletowa Nasturcja niezalogowany
27 października 2023r. o 14:02
Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy
~~Blond Gazania niezalogowany
27 października 2023r. o 14:58
~~Fioletowa Nasturcja napisał(a): Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy

Tylko przypadkiem nie zacznijcie lansować ludzi typu p.Przybylski bo dostaniecie pocałunek śmierci.
~~Fioletowa Nasturcja niezalogowany
27 października 2023r. o 15:01
~~Blond Gazania napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fioletowa Nasturcja napisał(a): Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy

Tylko przypadkiem nie zacznijcie lansować ludzi typu p.Przybylski bo dostaniecie pocałunek śmierci.

A co ma jakiś Przybylski do naszej firmy?
~~Szczegularz niezalogowany
27 października 2023r. o 15:07
~~Posiwiała Mydlnica napisał(a): Panie Prezydencie,zbliżają się wybory samorządowe proszę znieść podatek od nieruchomości tak jak przed laty kiedy pan dzięki temu wygrał. Źle to wróży dla pana przed wyborami w kwietniu 2o24roku

Wtedy kilka aut z komitetu panaem jeździło po mieście z tablicami " ZMUSIMY WŁADZE DO OBNIŻENIA PODATKÓW MIESZKAŃCOM BOLESŁAWCA ". Sprytny prezio ich uprzedził i sam to zrobił. Wiem to z pierwszej ręki od jednego z radnych wtedy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy