Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
IMPULS LOKALNY przeciwko podwyżce podatków! Sprawdź kto był “za”.
~~Blond Gazania niezalogowany
27 października 2023r. o 15:09
~~Fioletowa Nasturcja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Gazania napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Nasturcja napisał(a): Ktoś tam pisał że szef w firmie powiesił artykuł na tablicy U mnie wysłał nam link sms i wszystko już wiemy

Tylko przypadkiem nie zacznijcie lansować ludzi typu p.Przybylski bo dostaniecie pocałunek śmierci.

A co ma jakiś Przybylski do naszej firmy?

Zbliżają się wybory on wszędzie i ze wszystkimi się lansuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anarchista z Ukrainy niezalogowany
27 października 2023r. o 15:19
Luda nie płaccie podatków ,bo wszystko pójdzie na różne plusy.
~~Dyniowy Heliotrop niezalogowany
27 października 2023r. o 16:35
A czy ci radni i ich szef rozumieją zależność że jeśli podatek dla pracodawców większy to mniej kasy w firmie na wszytko? W tym na pensje pracowników? Za długo pan siedzisz na publicznym utrzymaniu
~~Bakłażanowy Chmiel niezalogowany
27 października 2023r. o 17:25
"Potrzebne są szybkie i radykalne zmiany, które uwolnią Dolny Śląsk od tej szkodliwej koalicji - tak o samorządowych władzach Dolnego Śląska z PiS i Bezpartyjnych Samorządowców mówi Roman Szełemej, prezydent Wałbrzycha.
Potrzebne są szybkie i radykalne zmiany, które uwolnią Dolny Śląsk od tej szkodliwej koalicji - tak o samorządowych władzach Dolnego Śląska z PiS i Bezpartyjnych Samorządowców mówi Roman Szełemej, prezydent Wałbrzycha."

Bolesławiec mam nadzieje uwolni sie od Romana. Barczyka..Gabrysiaka i Przybylskiego...
~~Liliowoniebieska Firletka niezalogowany
27 października 2023r. o 17:27
Przybylski już się do PO ślizga :))
~~Pozłocisty Zaślaz niezalogowany
27 października 2023r. o 17:40
Marzy mi się by p. Małkowski był Prezydentem M. Bolesławiec. - brawo Impuls
~~Butelkowa Pernecja niezalogowany
27 października 2023r. o 18:28

~~Pozłocisty Zaślaz napisał(a): Marzy mi się by p. Małkowski był Prezydentem M. Bolesławiec. - brawo Impuls

Marzyć zawsze można
~~Blond Gazania niezalogowany
27 października 2023r. o 19:41
~~Butelkowa Pernecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Zaślaz napisał(a): Marzy mi się by p. Małkowski był Prezydentem M. Bolesławiec. - brawo Impuls

Marzyć zawsze można

Marzenia się spełniają.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza