Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Siedem rzeczy, których nie wiedzieliście o ulicy Kubika!
~~konikpolny niezalogowany
28 października 2023r. o 19:03
W 1954 mieszkałem z rodzicami na Kubika, chyba 6 na 2 piętrze nad apteką.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowoczerwony Ognik niezalogowany
28 października 2023r. o 20:12
Gratuluję! To jest naprawdę wielka rzecz!!
~~Dex niezalogowany
28 października 2023r. o 20:18
Po 58 roku dopiero zamalowalismy te żydowskie napisy w sieni bo wstyd było, to mieć w domu po 63 wywaliliśmy meble szafę i stare książki, ojciec znalazł w podłodze jakieś klamoty po żydach. Brudasy podobno bo i włosy tam byly
~~Ognistoruda Facelia niezalogowany
28 października 2023r. o 20:44
Bardzo dobry artykuł

~~Bolz niezalogowany
28 października 2023r. o 21:16
Dobry tekst z "rodzynkami" ;)
"...budynki te nie uległy poważniejszym zniszczeniom po wkroczeniu Sowietów."
~~Zielonkawożółta Papryka niezalogowany
28 października 2023r. o 22:02
Nadal nie ma artykułu o sprawcach likwidacji cmentarza przy ulicy Garncarskiej. To jakiś drażliwy nie historyczny temat. A więc wykopuje się bzdety o Rihthofenstrase, kutuzofstrase, chlewikstrase. Niebywałe nie interesujące.
~~Franc Kafka niezalogowany
28 października 2023r. o 23:07
Najwazniejsza rzecz na temat ulicy Kubika to taka ze wszystkie kamienice na tej ulicy mają w zdobieniu elewacji wzory masonskie, wolnomularskie, praktycznie wszystkie mają te symbolikę.
~~Ceglastoróżowa Aukuba niezalogowany
29 października 2023r. o 7:06
~~MieszkaniecZ Afryki napisał(a):

A tutaj mam wiadomość słuchajcie dla dziewczyn w Polsce i dla kobiet w Polsce. Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, wielkie banany, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te sk**wysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

hahahah dobre
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.