~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
Tygrysek ministrem MON lekarz znawca wojska.Boże Chroń Polskę.
~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
Ten chociaż jest lekarzem a Błaszczak po zawodówce nawet nie był w wojsku ,
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wystarczy sprawdzić nieuku, Mariusz Błaszczak - Ministerstwo Obrony Narodowej
Gov.pl
https://www.gov.pl › web › mariusz-blaszczak
W latach 2015-2018 minister spraw wewnętrznych i administracji w rządach Beaty Szydło oraz Mateusza Morawieckiego, od 9 stycznia 2018 r. minister obrony ...
Więcej pytań
Jakie wykształcenie ma minister obrony?
Mariusz Błaszczak urodził się 19 września 1969 roku w Legionowie. Jest absolwentem historii na Wydziale Historycznym Uniwersytetu Warszawskiego. Ukończył również Krajową Szkołę Administracji Publicznej i studia podyplomowe - Samorząd Terytorialny i Rozwój Lokalny oraz Zarządzanie w Administracji.
~~Złotożółty Ambrowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Kroplik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gov.pl
W latach 2015-2018 minister spraw wewnętrznych i administracji w rządach Beaty Szydło oraz Mateusza Morawieckiego, od 9 stycznia 2018 r. minister obrony ...
Więcej pytań
Mariusz Błaszczak urodził się 19 września 1969 roku w Legionowie. Jest absolwentem historii na Wydziale Historycznym Uniwersytetu Warszawskiego. Ukończył również Krajową Szkołę Administracji Publicznej i studia podyplomowe - Samorząd Terytorialny i Rozwój Lokalny oraz Zarządzanie w Administracji.
I co z tego, że coś tam skończył ?
Mądremu studia nie zaszkodzą a głupiemu nie pomogą.
~~Szarobury Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Ambrowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Kroplik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
Gov.pl
Więcej pytań
I co z tego, że coś tam skończył ?
Mądremu studia nie zaszkodzą a głupiemu nie pomogą.
Najgorzej jak ktoś jest wykształcony ponad swoją inteligencję.
~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
To niech naprawi służbę zdrowia a nie tylko wytyka braki i narzeka.To za jego rządów likwidowali szkoły.
~~Szarawozielony Kroplik napisał(a): Dzięki Tygryskowi pracowaliśmy o 4 lub 5 lat dłużej czego i młodym życzymy
Może w końcu pozabieraja to rozdawnictwo.