~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
Tygrysek ministrem MON lekarz znawca wojska.Boże Chroń Polskę.
~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Raf napisał(a): No i Rudy wrócił a z nim Petru i reszta.l, Hołownia z mam talent i Tygrysek. Opozycja demokratyczna - korytowa. Już wolałem rządy Kurdupla.bo za niego bylo najlepiej od II Wojny Światowej w Polsce jest. Teraz dopiero zacznie się walka o stołki. Była wolność słowa a teraz dopiero nam zamkną gęby, a na nowych nie krzykniemy xxxć albo xxpierxxlxć
Tygrysek ministrem MON lekarz znawca wojska.Boże Chroń Polskę.
No właśnie teraz złapiecie się za głowę komu zawierzyliscie.Juz przedsiębiorcy w tym mój pracodawca mówi że źle głosowaliśmy a tak był za PO
Powiedz szefowi ze wybory wygrał PIS ,nic się nie zmieni bo Jarosław ma plana.