~~Ceglasty Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowy Szarłat napisał(a): A mnie zaciekawiło który paragraf kk pokazanie palca nazywa przestępstwem znieważenia?
Czy jest jakiś katalog co oznacza pokazanie poszczególnych palców, której ręki a może i nóg?
To jest niepoważne!
Ja również chciałabym dowiedzieć się jaki paragraf kk informuje o znieważeniu innych uczestników drogi oraz czy pokazanie języka, pukanie palcem w czoło podlega karze
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kierowca D napisał(a): Czy pani Magdalena K została ukarana za jazdę lewym pasem na autostradzie podczas gdy prawy pas był wolny oraz za nieuzasadnione użycie sygnału dzwiękowego? ( informacja z wcześniejszego artykułu w tej sprawie)
Sąd stwierdził jakie były fakty i ukarał gościa i tyle. Nie podważaj decyzji sądu
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglasty Dąb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowy Szarłat napisał(a): A mnie zaciekawiło który paragraf kk pokazanie palca nazywa przestępstwem znieważenia?
Czy jest jakiś katalog co oznacza pokazanie poszczególnych palców, której ręki a może i nóg?
To jest niepoważne!
Ja również chciałabym dowiedzieć się jaki paragraf kk informuje o znieważeniu innych uczestników drogi oraz czy pokazanie języka, pukanie palcem w czoło podlega karze
Sąd wydał wyrok i trzeba z nim się zgodzić!
Nie trzeba się zgadzać, można apelować!
~~Kierowca D napisał(a): Czy pani Magdalena K została ukarana za jazdę lewym pasem na autostradzie podczas gdy prawy pas był wolny oraz za nieuzasadnione użycie sygnału dzwiękowego? ( informacja z wcześniejszego artykułu w tej sprawie)