~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno niezalogowany 6 listopada 2023r. o 13:23
Czy pokaże że ma 'jaja' czy tylko to że nadal jest 'ciepłą kluchą' ? ;D
Czy pokaże że dobro kraju wynosi ponad 'partyjniactwo' ?
Mnie jednak zastanawia coś innego. Jeśli by poparł 'matoł-usza' nie mającego 'zdolności kredytowej' czy wchodzą w rachubę przedterminowe wybory ? Co wy o tym myślicie bo ja nie wiem czy prawnie i konstytucyjnie jest to możliwe.
~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno niezalogowany 6 listopada 2023r. o 18:35
popatrzyłem sobie właśnie w moją ''kryształową kulę '' i mogę już teraz wam piSSdzielcy napisać czego wy jeszcze nie wiecie a jak się domyślacie to wstyd wam o tym otwarcie napisać....;D
wiem że to piguła ciężka do przełknięcia ale cóż...
jedno co wam mogę przyznać to to że zawsze byliście mierni ,bierni ale wierni....;D
chociaż i wśród waszych (p) osłów bywało różnie ...byli tacy co się ''sprzedali'' ...
~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno niezalogowany 6 listopada 2023r. o 20:51
~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno napisał(a): Czy pokaże że ma 'jaja' czy tylko to że nadal jest 'ciepłą kluchą' ? ;D
Czy pokaże że dobro kraju wynosi ponad 'partyjniactwo' ?
~~Złotożółty Słoneczniczek niezalogowany 6 listopada 2023r. o 21:18
Szkoda, że jeszcze Morawiecki będzie premierem bo ja już nie mogę się doczekać 100 konkretów nowego premiera.
Jeszcze tylko dwa tygodnie biedy i nędzy i w końcu przed upływem 100 dni wskakujemy na 800+, benzynę 5zl/litr i co najważniejsze - 30% podwyżki dla nauczycieli... Czekam z niecierpliwością. Raj coraz bliżej. Jeszcze tylko dwa tygodnie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.