~~Złotożółty Słoneczniczek napisał(a): Szkoda, że jeszcze Morawiecki będzie premierem bo ja już nie mogę się doczekać 100 konkretów nowego premiera.
Jeszcze tylko dwa tygodnie biedy i nędzy i w końcu przed upływem 100 dni wskakujemy na 800+, benzynę 5zl/litr i co najważniejsze - 30% podwyżki dla nauczycieli... Czekam z niecierpliwością. Raj coraz bliżej. Jeszcze tylko dwa tygodnie.
~~Perłowy Grujecznik napisał(a): W PSL dojdzie do rozłamu. Konserwatywni od Sawickiego pójdą z PiS i częścią Konfy. A tu już fuchy Tusku podzielił :)))
~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Grujecznik napisał(a): W PSL dojdzie do rozłamu. Konserwatywni od Sawickiego pójdą z PiS i częścią Konfy. A tu już fuchy Tusku podzielił :)))
Przygłupie nawet gdyby cały PSL się zeszmacił to i tak będą dalej w opozycji ,policz 194 i 27 to daje 221 mandatów ,Konfederacja na pewno się nie zeszmaci .
~~Jasnoczerwony Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Grujecznik napisał(a): W PSL dojdzie do rozłamu. Konserwatywni od Sawickiego pójdą z PiS i częścią Konfy. A tu już fuchy Tusku podzielił :)))
Przygłupie nawet gdyby cały PSL się zeszmacił to i tak będą dalej w opozycji ,policz 194 i 27 to daje 221 mandatów ,Konfederacja na pewno się nie zeszmaci .
Z takich przygłupów jak ty mój pradziadek na koń wsiadał. Nie przebiraj tak nóżkami, bo mało w życiu widziałeś.
A co ty cwelu widziałeś jak zawsze stałeś zgięty w rozkroku .
~~Jasnoczerwony Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowy Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Grujecznik napisał(a): W PSL dojdzie do rozłamu. Konserwatywni od Sawickiego pójdą z PiS i częścią Konfy. A tu już fuchy Tusku podzielił :)))
Z takich przygłupów jak ty mój pradziadek na koń wsiadał. Nie przebiraj tak nóżkami, bo mało w życiu widziałeś.
Cwelu twój dziadek to miał tyle do czynienia z koniem co w kiblu go bił .
~~Niebieskawozielona Margerytka napisał(a): Jak Tusk nie będzie w końcu premierem to kiedy te lemingi zobaczą w końcu te 100 konkretów?