M21W2 napisał(a): ~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): przestań Lucjan tu popierdywać...;D
ciebie uwiera prawda jak wrzód na dupce...ty każdym wpisem pokazujesz jak jesteś mierny ale wierny ...każdy twój wpis kończysz albo ''komuchami'' albo jak nie tak dawno ''kanalią'' ...;D
i ty śmiesz tu pisać o tym że ja ''pyskuję''?
ja tylko i wyłącznie chcę ci uzmysłowić fakt jakim jesteś -nie napiszę do ciebie ''śmieciu'' ;D (uznaj że nie napisałem ) ograniczonym przedstawicielem piSSdzielskiej ''społeczności'' ;D
Lucjan ...wklejkami nic mi nie udowodnisz ..nic poza twoim nieuctwem bo co ty byś począł bez wiki...
a teraz sam piszesz...
''do ciebie nie raz i nie dwa zwracałem się pachołku komunistyczny''
ty który powyżej mnie przypisujesz ''pyskowanie''?
a kim ty jesteś pachołku piSSdzielski ? ....ty który jajca bałbyś sobie za nich ogolić na suchara...;D
ty śmiesz pisać o ''zakłamanym oszuście''?...ty który w swoich oszustwach przechodzisz już samego siebie?
ty który tchórzliwie podkulasz pod siebie ogon kiedy przychodzi do chwili by odpowiedzieć na pytanie?
coś tam ''pierdłeś '' o ''tojadzie'' jaki to jest toksyczny...a przecież siebie tym podsumowałeś ...;D
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): przestań Lucjan tu popierdywać...;D
ciebie uwiera prawda jak wrzód na dupce...ty każdym wpisem pokazujesz jak jesteś mierny ale wierny ...każdy twój wpis kończysz albo ''komuchami'' albo jak nie tak dawno ''kanalią'' ...;D
i ty śmiesz tu pisać o tym że ja ''pyskuję''?
ja tylko i wyłącznie chcę ci uzmysłowić fakt jakim jesteś -nie napiszę do ciebie ''śmieciu'' ;D (uznaj że nie napisałem ) ograniczonym przedstawicielem piSSdzielskiej ''społeczności'' ;D
Lucjan ...wklejkami nic mi nie udowodnisz ..nic poza twoim nieuctwem bo co ty byś począł bez wiki...
a teraz sam piszesz...
''do ciebie nie raz i nie dwa zwracałem się pachołku komunistyczny''
ty który powyżej mnie przypisujesz ''pyskowanie''?
a kim ty jesteś pachołku piSSdzielski ? ....ty który jajca bałbyś sobie za nich ogolić na suchara...;D
ty śmiesz pisać o ''zakłamanym oszuście''?...ty który w swoich oszustwach przechodzisz już samego siebie?
ty który tchórzliwie podkulasz pod siebie ogon kiedy przychodzi do chwili by odpowiedzieć na pytanie?
coś tam ''pierdłeś '' o ''tojadzie'' jaki to jest toksyczny...a przecież siebie tym podsumowałeś ...;D
Mistrzu Januszku , stosujesz chamskie mechanizmy obronne .
Jesteś mistrzem w dyskredytacji swoich adwersarzy , w ten sposób się dowartościowujesz , jednym słowem jesteś ŻAŁOSNY .
Przypomnę , odniosłem się do twojej wklejki z WP , ( ty możesz wklejać ) mnie za to wyzywasz od nieuków , nie użyję bardziej dosadnych określeń pasujących do ciebie , jesteś ŻAŁOSNY wystarczy .
wklejka z WP to coś innego ...to może być fragment artykułu który chcę pokazać innym co się dzieje czy to w polityce czy o jakimś zdarzeniu p zachowaniach społecznych...
ty posiłkujesz się kopiowaniem z wiki bo brak ci wiedzy lub kopiami z propagandówek bo i tu nie potrafisz opisać tego własnymi słowami...
i dlatego jesteś ŻAŁOSNY ...
teraz nie ''użyjesz ''bardziej dosadnych słów''??????
teraz kiedy ponownie użyłeś ''pachołków komunistycznych '' ?
teraz kiedy napisałeś coś o ''śmieciach''?
a przecież to nie moje słowa a twoich koleżków z jakiegoś marszu ...
~~Ciemnoczerwony Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): dlaczego wycina się post w którym piszę że nie jest niepodległa?
podałem powód dlaczego tak myślę ...kogo boli to że piszę prawdę o tym że obce wojsko dostało zezwolenie na to by nawet pacyfikować zgromadzenia?
przecież nie kłamię ...
Bo to jest wolność słowa.
I niepodległość. :)
A tutaj jakiś dwóch dupków użera sie między sobą żeby ukryć prawdziwy problem - czy Polska jest niepodległa?
Czy pisowce sprzedali eurokołchozowi naszą suwerenność?
~~Ciemnoczerwony Heliotrop napisał(a): To jak z ta Polską? Jest niepodległa czy nie jest?
~~Ciemnoczerwony Heliotrop napisał(a):
Wypier...j chłopie z tego tematu. Bo piszesz bzdury od rzeczy.
Chcecie sie kopać to założcie sobie osobny temat.
~~Ciemnoczerwony Heliotrop napisał(a): Czy pisowce sprzedali eurokołchozowi naszą suwerenność?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwony Heliotrop napisał(a): To jak z ta Polską? Jest niepodległa czy nie jest?
Powtórzę , Polska jest niepodległa , jednak należy o tym pamiętać że niepodległość nie jest dana raz na zawsze .
Nie mylić z suwerennością z której częściowo w referendum zrzekliśmy się na rzecz UE która obecnie dąży do jak największego pozbawienia nas suwerenności zmieniając zapisy traktatowe .
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): a więc pytanie ...gdzie ta ''suwerenność'' skoro może mnie LEGALNIE podczas jakiegoś protestu okładać pałką jakiś żołdak jankeski lub angol?
przecież dostali takie ''uprawnienia''