Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
105 lat temu Polska odzyskała niepodległość!
~~Jasnobłękitna Czubatka niezalogowany
12 listopada 2023r. o 22:30
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): a więc pytanie ...gdzie ta ''suwerenność'' skoro może mnie LEGALNIE podczas jakiegoś protestu okładać pałką jakiś żołdak jankeski lub angol?
przecież dostali takie ''uprawnienia''

Nie spytam o źródło twoich " rewelacyjnych " informacji nie podasz bo kłamiesz o tych żołdakach .

no widzisz jak ty mało wiesz ?
dlatego bez żadnych oporów nazywam się ignorantem ...;D
jesteś typowym przykładem tego jak piSSdzielska propaganda dokonała na tobie-nazwijmy to- zabiegu lobotomii...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobłękitna Czubatka niezalogowany
12 listopada 2023r. o 22:44
robi się trochę późno i zastanawiam się czy mam ci o tym napisać teraz czy jeszcze jutro się pobawić tobą i twoją niewiedzą...;D
co zrobisz ignorancie jak ci podam źródełko?
umkniesz do norki i przemilczysz?
myślę że właśnie tak byś zrobił bo jesteś za wielkim tchórzem by się do tego odnieść...;D
~~Mariusz S niezalogowany
13 listopada 2023r. o 7:06
Jak to mówią historia lubi sie powtarzać.Po 120 latach odzyskaliśmy niepodległość i po 105 znowu ją stracimy .Lecz tym razem na rzecz uni oddaliśmy ja dobrowolnie. Z tym że PIS niewiarygodnie zadłużył kraj a koalicja go sprzedała Brukseli He. Czy my naprawde jesteśmy takim głupim narodem?
~~Złotorudy Agrest niezalogowany
13 listopada 2023r. o 8:08
~~Mariusz S napisał(a): Jak to mówią historia lubi sie powtarzać.Po 120 latach odzyskaliśmy niepodległość i po 105 znowu ją stracimy .Lecz tym razem na rzecz uni oddaliśmy ja dobrowolnie. Z tym że PIS niewiarygodnie zadłużył kraj a koalicja go sprzedała Brukseli He. Czy my naprawde jesteśmy takim głupim narodem?

my nie jesteśmy głupim narodem...
jesteśmy tylko naiwni i łatwowierni...nie potrafimy się uczyć i wyciągać wniosków z historii ...
to nasza narodowa słabość....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza