Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
105 lat temu Polska odzyskała niepodległość!
~~Lesterfab niezalogowany
12 listopada 2023r. o 16:48
Hello,

Music download private server https://0daymusic.org MP3, FLAC, LIVESETS, Music Videos.

Team 0day
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobłękitna Czubatka niezalogowany
12 listopada 2023r. o 17:37
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowa Mięta napisał(a): pamiętajcie wszyscy o jednym...
niepodległość nie jest dana Polakom raz na zawsze....

Głównym hasłem wczorajszego marszu było - " Jeszcze Polska nie zginęła " , podczas przemówienia powtarzano - niepodległość nie jest dana Polakom raz na zawsze , bardzo dobrze piszesz aby o tym pamiętać .

Jednego nie wiesz , organizatorem marszu jest Stowarzyszenie Marszu Niepodległości władzą Stowarzyszenia jest zarząd który na walnym zgromadzeniu usunął Bąkiewicza ze stanowiska prezesa za łamanie statutu .
ONR którego członkowie skandowali to o czym pisze Wirtualna a Ty wklejasz to ruch społeczny młodych Polaków przeciwników przepychanek politycznych wszystkich partii politycznych a szczególnie Konfederacji .
Czym Jest Konfederacja wszyscy chyba wiedzą , partią polityczną , " co wchodzi w skład Konfederacji? - RN, NN, KKP, Ruch PE, Konserwatyści .Ideologia polityczna - konserwatywny liberalizm, narodowy liberalizm, narodowy konserwatyzm, ordoliberalizm, eurosceptycyzm, nacjonalizm " .

Te dwa stowarzyszenia i Konfederację łączy jedno , są współorganizatorami Marszu Niepodległości .

Tu też coś wkleję ze strony ONR .

Czym jest ONR?
" Obóz Narodowo-Radykalny jest ruchem społecznym skupiającym młodych Polaków, którym bliskie są takie wartości jak Bóg, Honor, Ojczyzna, Rodzina, Tradycja i Przyjaźń. Nie jesteśmy partią polityczną, gdyż nie interesuje nas udział w oligarchicznych rozgrywkach parlamentarnych.

Zamiast przepychanek międzypartyjnych i obiecywania wyborcom gruszek na wierzbie, preferujemy narodowy aktywizm. Obszar naszych działań jest bardzo szeroki. Organizujemy patriotyczne manifestacje (jesteśmy współorganizatorem Marszu Niepodległości, największej tego typu demonstracji w powojennej Polsce), sprzeciwiamy się lewackiej propagandzie, współpracujemy ze środowiskami kombatantów, organizujemy wykłady, prowadzimy działalność charytatywną (krwiodawstwo, dary dla Domów Dziecka i osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej) oraz propagujemy ideę narodową, wykorzystując różne metody.

W swoich działaniach łączymy formację ideową z czynną działalnością, gdyż sądzimy, że słowa niepodparte czynami są tylko pustym sloganem. Kontynuujemy dzieło naszych ideowych przodków, takich jak Roman Dmowski, Jan Mosdorf, Tadeusz Gluziński, Henryk Rossman, czy Adam Doboszyński.

Jesteśmy Narodowcami XXI wieku, więc naszym celem nie jest historycyzm czy sentymentalizm, ale ciągły rozwój i praca nad odrodzeniem wartości narodowych i katolickich. Nie chcemy stać z boku i narzekać – chcemy brać sprawy w swoje ręce. "

Wiem że Mięta nie ma w tym temacie " zielonego pojęcia " , ma jednak swoją zasadę , " wszystko do jednego wora ".
Co łączy wszystkich uczestników Marszu Niepodległości , pomimo różnych poglądów najważniejsza jest Wolna , Suwerenna , Niepodległa Polska dlatego i ja tam wczoraj byłem .

no i tak jak się spodziewałem w innym temacie tak i tutaj dałeś ''popis'' ;D

kopiuj-wklej w twoim przypadku to wszystko na co cię stać ...''tojadzie'' ;D
kiedyś udowodniłem ci twój fałsz jak to kopiowałeś tekst o ''s'' bez zaznaczenia że to cytat a dzisiaj ''tojad'' zrobił to identycznie w innym temacie...;D
przypadek?...nie sądzę ...
fałsz i hipokryzja...
12 listopada 2023r. o 18:02
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał:

Wiem że Mięta nie ma w tym temacie " zielonego pojęcia " , ma jednak swoją zasadę , " wszystko do jednego wora ".
Co łączy wszystkich uczestników Marszu Niepodległości , pomimo różnych poglądów najważniejsza jest Wolna , Suwerenna , Niepodległa Polska dlatego i ja tam wczoraj byłem .

tak jak ty wszystkich o przeciwnych twoim poglądach określasz ''komuchami '' więc co tu teraz ''jojczysz''? ;D
byłeś na marszu?...też darłeś japę ''konfa wy śmiecie Polaków oszukujecie''?
14240
M21W2
12 listopada 2023r. o 19:17
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): przypadek?...nie sądzę ...
fałsz i hipokryzja...

Coś jeszcze po za pyskowaniem potrafisz ? , jak inaczej mam nazywać takich jak ty , komuchy to bardzo delikatne określenie , do ciebie nie raz i nie dwa zwracałem się pachołku komunistyczny , to jest bardziej adekwatne do tego co sobą reprezentujesz .
Nie jestem takim oszustem jak ty , nie jestem od słowolejstwa jak ty , ciebie boli ja ci udowodnię wklejką że to co piszę to prawda , boli ma boleć zakłamany oszuście .

Śmieciu to mógłbym napisać do ciebie , uznaj że nie napisałem , pachołek komunistyczny wystarczy

Tojad to rodzaj rośliny , pasuje jak ulał do ciebie toksyczna Czubatko .
~~Ciemnoczerwony Heliotrop niezalogowany
12 listopada 2023r. o 20:18
To jak z ta Polską? Jest niepodległa czy nie jest?
14240
M21W2
12 listopada 2023r. o 20:33
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): przestań Lucjan tu popierdywać...;D
ciebie uwiera prawda jak wrzód na dupce...ty każdym wpisem pokazujesz jak jesteś mierny ale wierny ...każdy twój wpis kończysz albo ''komuchami'' albo jak nie tak dawno ''kanalią'' ...;D
i ty śmiesz tu pisać o tym że ja ''pyskuję''?
ja tylko i wyłącznie chcę ci uzmysłowić fakt jakim jesteś -nie napiszę do ciebie ''śmieciu'' ;D (uznaj że nie napisałem ) ograniczonym przedstawicielem piSSdzielskiej ''społeczności'' ;D
Lucjan ...wklejkami nic mi nie udowodnisz ..nic poza twoim nieuctwem bo co ty byś począł bez wiki...
a teraz sam piszesz...
''do ciebie nie raz i nie dwa zwracałem się pachołku komunistyczny''
ty który powyżej mnie przypisujesz ''pyskowanie''?
a kim ty jesteś pachołku piSSdzielski ? ....ty który jajca bałbyś sobie za nich ogolić na suchara...;D
ty śmiesz pisać o ''zakłamanym oszuście''?...ty który w swoich oszustwach przechodzisz już samego siebie?
ty który tchórzliwie podkulasz pod siebie ogon kiedy przychodzi do chwili by odpowiedzieć na pytanie?

coś tam ''pierdłeś '' o ''tojadzie'' jaki to jest toksyczny...a przecież siebie tym podsumowałeś ...;D

Mistrzu Januszku , stosujesz chamskie mechanizmy obronne .
Jesteś mistrzem w dyskredytacji swoich adwersarzy , w ten sposób się dowartościowujesz , jednym słowem jesteś ŻAŁOSNY .

Przypomnę , odniosłem się do twojej wklejki z WP , ( ty możesz wklejać ) mnie za to wyzywasz od nieuków , nie użyję bardziej dosadnych określeń pasujących do ciebie , jesteś ŻAŁOSNY wystarczy .

12 listopada 2023r. o 20:36
dlaczego wycina się post w którym piszę że nie jest niepodległa?
podałem powód dlaczego tak myślę ...kogo boli to że piszę prawdę o tym że obce wojsko dostało zezwolenie na to by nawet pacyfikować zgromadzenia?
przecież nie kłamię ...
~~Ciemnoczerwony Heliotrop niezalogowany
12 listopada 2023r. o 20:43
~~Jasnobłękitna Czubatka napisał(a): dlaczego wycina się post w którym piszę że nie jest niepodległa?
podałem powód dlaczego tak myślę ...kogo boli to że piszę prawdę o tym że obce wojsko dostało zezwolenie na to by nawet pacyfikować zgromadzenia?
przecież nie kłamię ...

Bo to jest wolność słowa.
I niepodległość. :)
A tutaj jakiś dwóch dupków użera sie między sobą żeby ukryć prawdziwy problem - czy Polska jest niepodległa?
Czy pisowce sprzedali eurokołchozowi naszą suwerenność?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.