Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda został posłem
~~taka prawda niezalogowany
14 listopada 2023r. o 5:08
~~Trudno nadążyć napisał(a): Dyktatury dzień pierwszy
Największy klub sejmowy bez reprezentacji w prezydium Sejmu

PiS głosował przeciwko kandydatom innych klubów na wicemarszałków" dlatego "inne kluby zagłosowały przeciwko kandydatce PiS.

Pytania ???
Śmieszne!- Widocznie nikt was nie lubi. Zdziwieni?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tragedia Narodu Polskiego niezalogowany
14 listopada 2023r. o 5:32
Po żenujących wypowiedziach dla dziennikarzy, po wejściu na salę obrad w trakcie hymnu kanalia kaczyński wziął i zasnął strudzony podczas gdy Niemcy zajęli sejm w czasie przemowy Dudy i Morawieckiego.
~~Brunatnożółta Lepnica niezalogowany
14 listopada 2023r. o 6:36
Tak mi domopóz Bóg by to był posel z prawdziwego zdarzenia by nie odmawiał pomocy mieszkańców w potrzebie.. i by nie pomagal tylko... wybranym...
~~Bolecnauta niezalogowany
14 listopada 2023r. o 6:39
~~Białawoszara Mięta napisał(a): Gratuluję, panie Szymonie. Proszę nie zważać na te głupawe przycinki, bo mądry takich oszczerstw by nie napisał. Wstydu nie macie, szkalownicy.
sam sobie wpisałeś? - prawda w oczy kole?
~~Gosc niezalogowany
14 listopada 2023r. o 6:49
~~Ryszard napisał(a): Jestem po drugiej strony barykady,ale uszanujmy,że mamy jedynego posła z naszego miasta w sejmie.Zawsze cuś.
i co z tego trzeba być empatyczny to że wgrał...
.. banery aż na polach stały jak się jechało do Lwówka no tak mam nadzieję że nie po to by wyprowadzić kogoś w pole. - taaak mysle

~~Yaga niezalogowany
14 listopada 2023r. o 7:00
Politycy i Bóg ha ha ich Bóg to na Żoliborzu a Papież w Toruniu . Powodu do dumy nie ma niestety Kaczyński uprawiał " zbójeckie rządy " skłócił się ze dookoła wszystkimi a powoli przestaną brać profity to się od niego odsuną co już widać . Sprzątanie po Wodzu Tysiąclecia trochę potrwa i usuwanie jego megalomańskich pomysłów co jest cechą dyktatorów .
Tak że reprezentują nieciekawa formacje .

~~Oberżynowa Sanwitalia niezalogowany
14 listopada 2023r. o 7:47
A bolec.info dalej promuje pisowskiego aparatczyka. .. Nie można go przemilczeć jak konkurencja?
Poza tym zapomnieliście dodać że posadzili go w przedostatnim rzędzie. :D
Warto też dodać że ślubowanie złożyli wczoraj tez posłowie Mejza - naciągający rodziców chorych dzieci na kosztowne terapie i Matecki - hejter którego działania doprowadziły do samobójstwa ofiary pedofila - to koledzy posła Pogody z klubu parlamentarnego.
~~Oberżynowa Sanwitalia niezalogowany
14 listopada 2023r. o 8:02
przypuszczalnie bardziej zależy BolecInfo
promować aparatczyka, aniżeli mnie …D
Niewdzięcznicy ……D
A tak im rozkręciłem forum ….D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.