Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzieci z bolesławieckich przedszkoli opowiedziały się za czystym powietrzem
~~Wrzosowy Szafirek niezalogowany
14 listopada 2023r. o 21:52
Jako rodzic nie wyraziłem zgody aby moje dziecko w trakcie pobytu w przedszkolu brało udział w kampanii tych panów. Nie odpuszczę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Starozłota Miechunka niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:04
Inne miasta mają porządne programy wymiany kopciuchów.
O wykorzystaniu dzieci do promocji polityków lepiej się nie będę wypowiadał...
~~Stalowoniebieska Kalmia niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:13
~~Wrzosowy Szafirek napisał(a): Jako rodzic nie wyraziłem zgody aby moje dziecko w trakcie pobytu w przedszkolu brało udział w kampanii tych panów. Nie odpuszczę.

Już się lansują robią sobie kampanię wyborczą z malutkich dzieci robią kukiełki marionetki wstyd co na to rodzice.
~~Stalowoniebieska Kalmia niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:15
Nowa dyrektorka łamie przepisy ale tak już jest kto jej zabroni nikt przecież Prezydenta ma za sobą.
~~Jaskrawozielona Hortensja niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:30
~~Stalowoniebieska Kalmia napisał(a): Nowa dyrektorka łamie przepisy ale tak już jest kto jej zabroni nikt przecież Prezydenta ma za sobą.

I jeszcze tego bezpartyjnego byłego pezetperowca .
~~Poziomkowa Choina niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:33
Ludzie ,opamiętajcie się! Nawet przedszkolne dzieci indoktrynować kłamliwą propagandą. Dokąd zmierzamy? Samozagłada rozumu. "Klimatyczna religia" nie może utrudniać nam życia codziennego. Tej wariacji nie ma końca. Gdzie rozum Bolesłąwianie?Stop głupocie!
~~Czekoladowa Trytoma niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:42
Było bardzo zimno, dzieci dosłownie marzły
~~Bolecnauta niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:44
Tacy bezczelni wykorzystujące małe dzieci mogą być tylko Bezpartyjni Samorządowcy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.