Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzieci z bolesławieckich przedszkoli opowiedziały się za czystym powietrzem
~~Srebrna Jukka niezalogowany
14 listopada 2023r. o 22:55
~~Poziomkowa Choina napisał(a): Ludzie ,opamiętajcie się! Nawet przedszkolne dzieci indoktrynować kłamliwą propagandą. Dokąd zmierzamy? Samozagłada rozumu. "Klimatyczna religia" nie może utrudniać nam życia codziennego. Tej wariacji nie ma końca. Gdzie rozum Bolesłąwianie?Stop głupocie!

Zgadzam się w 100%
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowa Piwonia niezalogowany
14 listopada 2023r. o 23:02
Serio, myślałem że przynajmniej panowie zapowiedzą jakiś ciekawy program czy dofinansowanie do wymiany pieców kopciuchów, ale nic z tych rzeczy. Po prostu tempa propaganda nie wiadomo z jakiej okazji w towarzystwie nieświadomych tego poncobtam są - dzieci. Żal mam do pan wychowawczyń i dyrektorek że dały "swoje" dzieci na takie coś. To wiele mówi. I właśnie... Czy rodzice dali na to zgodę?
~~Miedzianoczerwony Modrzew niezalogowany
15 listopada 2023r. o 0:54
Stalowoniebieska Kalmia niezalogowany
2 godz. 38 min. temu

~~Wrzosowy Szafirek napisał(a): Jako rodzic nie wyraziłem zgody aby moje dziecko w trakcie pobytu w przedszkolu brało udział w kampanii tych panów. Nie odpuszczę. „

„ Już się lansują robią sobie kampanię wyborczą z malutkich dzieci robią kukiełki marionetki wstyd co na to rodzice. „
Jakie stanowisko w tej sprawie zajmie kuratorium ?
~~Miedzianoczerwony Modrzew niezalogowany
15 listopada 2023r. o 1:14
13 listopada 2023r. godz. 19:24, odsłon: 1153, Bolec.Info
Bezpartyjni Samorządowcy inaugurują
sezon smogowy!
Piotr Roman i Cezary Przybylski uczczą
Dzień Czystego Powietrza parafialnym
rozruchem smogowych płuc.
Dym w Bolesławcu (fot. Bolec.Info)
To nie żart . . „

źródło , BolecInfo .pl

Dzieci z przedszkoli użyto jako narzędzia w grze politycznej bez zgody rodziców ? Niebywałe !
Dwa dziady borowe , ślizgacze życiowe , ślizgu - ślizgu będą się teraz lansować kosztem dzieci , w samorządowej kampanii wyborczej za
frajerskie , publiczne pieniądze ?

Temat do TVN - u i kuratorium .
~~Pomarańczowoczerwony Ognik niezalogowany
15 listopada 2023r. o 3:08
Taka zimnica, deszcz leje, połowa z tych dzieci się pozaziębia.
~~Żółtobrązowy Omieg niezalogowany
15 listopada 2023r. o 5:00
Ktoś tu wzywał kuratora. To ja , zacytuje klasyka: "a kurator czyj?". Ludzie, te macki siegają aż do Wrocławia, a wy tu z jakimś kuratorem wyjezdzacie...
~~Ciemnoczekoladowa Niezapominajka niezalogowany
15 listopada 2023r. o 6:01
~~Żółtobrązowy Omieg napisał(a): Ktoś tu wzywał kuratora. To ja , zacytuje klasyka: "a kurator czyj?". Ludzie, te macki siegają aż do Wrocławia, a wy tu z jakimś kuratorem wyjezdzacie...

kuratora?
tutaj o wiele wcześniej powinno się wezwać niezależnego PROkuratora...
~~Purpurowa Portulaka niezalogowany
15 listopada 2023r. o 6:32
na pewno przy takiej pogodzie to było nie fair w stosunku do dzieci
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza