~~Płowożółty Wielosił napisał(a): myślę że mimo wszystko tych telefonów nie ma co ''przeżywać''
po prostu w systemie nie odznaczono że dany ktoś nie żyje...
bardziej zastanawiające jest to ze nie tak dawno właśnie na senatora wybrano niejakiego Witkowskiego na którego ODDAŁO GŁOS w innych wyborach ponad 600 ''martwych duszyczek'' ;D
w przypadku tych telefonów nikt nic nie stracił i nikt nikogo nie oszukał...ale w tym drugim przypadku doszło jednak do zwykłego oszustwa...
do mnie wczoraj dzwoniono w sprawie jakiegoś dofinansowania na jakieś instalacje...
na pytanie skąd mają mój numer ''odpowiedziano'' mi że chcą tylko dwie minuty zająć mi na rozmowę.,..
nie dałem im na to nawet 15 sekund ...i po sprawie...;D
~~Groszkowy Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawożółta Jagoda napisał(a): BURDEL NIE SZPITAL
4 lata promowanego przez Romana dyrektora....a ocena z postów negatywna..
I będzie gorzej gdy rzeka pieniędzy od Wojewody I Marszałka wysycha... a trzeba bed,ie wykazać kunszt zarządzania..ktorego powyżej z wielu tematow nie widać..
Autopromocja nie idzie w parze...z jakością Panie dyr Barczyk.
~~Rudozłota Aksamitka napisał(a): Niech zatem zmienią patrona, na Łazarza.
~~ja jarzombek napisał(a): dostałem taki telefon, skorzystałem z profilaktyki udarowej, profilaktyki raka płuc z tomografią, profilaktyki raka skóry ,profilaktyki raka prostaty. Nie czepiłem się i nie miałem Korwida. I uważam że bolec infor to najlepszy portal w ełuropie - to śpiewałem ja Jarzombek.