Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pilnie potrzebny Dawca szpiku dla żony bolesławieckiego policjanta - WIDEO, FOTOREPORTAŻ
~~Ametystowy Styrakowiec niezalogowany
17 listopada 2023r. o 17:35
Mundurówka faworyzowana - jak za komuny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kirowy Szparag niezalogowany
18 listopada 2023r. o 6:59
Mundurówka dołączyła do akcji organizowanej przez ZSOIZ. To ich już 9 edycja. A że akurat tak się złożyło że dawcy potrzebuje również "żona mundurowego" to służby dały swój wkład w wydarzenie. Pokazy sprzetu, udzielanie pierwszej pomocy itp. Po co te zgryźliwe komentarze. Akcja szczytna, a jak zwykle wielu niezadowolonych. Zarejestrować się może zostać osoba CHĘTNA, tyle w temacie.
~~nie mundurowy niezalogowany
18 listopada 2023r. o 7:18
Mundurowi na protestach bili po głowie metalowymi pałkami moją kobietę . Teraz ja mam oddać szpik ,,żonie mundurowego '' ?
Proszę wytłumacz mi dlaczego.?
~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
18 listopada 2023r. o 10:11
Służby mundurowe mają swoje kliniki , swoje szpitale ,swoich lekarzy . Tam się nie czeka latami za zabieg, miesiącami na wizytę u specjalisty . Rasa panów .
~~Szara Poziomka niezalogowany
18 listopada 2023r. o 11:48
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a): Służby mundurowe mają swoje kliniki , swoje szpitale ,swoich lekarzy . Tam się nie czeka latami za zabieg, miesiącami na wizytę u specjalisty . Rasa panów .

Ale swojego szpiku nie mają więc po to,ta akcja
~~Dziękuję niezalogowany
18 listopada 2023r. o 19:03
Oprawca covidowy szuka pomocy u ofiar-tfu! To nie są Polscy policjanci tylko najemnicy w firmie zarejestrowanej w USA.
~~igor niezalogowany
19 listopada 2023r. o 0:28
~~Dziękuję napisał(a): Oprawca covidowy szuka pomocy u ofiar-tfu! To nie są Polscy policjanci tylko najemnicy w firmie zarejestrowanej w USA.

Obyś sam nigdy nie potrzebował takiej pomocy.
~~igor niezalogowany
19 listopada 2023r. o 0:29
~~nie mundurowy napisał(a): Mundurowi na protestach bili po głowie metalowymi pałkami moją kobietę . Teraz ja mam oddać szpik ,,żonie mundurowego '' ?
Proszę wytłumacz mi dlaczego.?

To było za czasów Donka więc może wkrótce POwrót "demokracji" rodem z uPOminającej nas Francji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza