~~igor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dziękuję napisał(a): Oprawca covidowy szuka pomocy u ofiar-tfu! To nie są Polscy policjanci tylko najemnicy w firmie zarejestrowanej w USA.
Obyś sam nigdy nie potrzebował takiej pomocy.
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~igor napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dziękuję napisał(a): Oprawca covidowy szuka pomocy u ofiar-tfu! To nie są Polscy policjanci tylko najemnicy w firmie zarejestrowanej w USA.
Fakt , oby nie potrzebował ale przyznasz ,nieźle nas na protestach lali i kopali .Karma to suka.
Mówisz o protestach strajku kobiet? Nie widziałem żeby ktokolwiek kogokolwiek "lał i kopał" ale owszem zabezpieczał i chronił tych bluzgających po ulicach miasta. Tak że nie kłam.
~~Biskupia Róża napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~igor napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dziękuję napisał(a): Oprawca covidowy szuka pomocy u ofiar-tfu! To nie są Polscy policjanci tylko najemnicy w firmie zarejestrowanej w USA.
Fakt , oby nie potrzebował ale przyznasz ,nieźle nas na protestach lali i kopali .Karma to suka.
Mówisz o protestach strajku kobiet? Nie widziałem żeby ktokolwiek kogokolwiek "lał i kopał" ale owszem zabezpieczał i chronił tych bluzgających po ulicach miasta. Tak że nie kłam.
Macie posterunkowy poczucie humoru .
~~J23 napisał(a): Ale wy POpaprańcy jesteście poje.....bani.
~~dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ale wy POpaprańcy jesteście poje.....bani.
Ani trochę nie jest ci tak normalnie wstyd .
~~Krzywomordy napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ale wy POpaprańcy jesteście poje.....bani.
Ani trochę nie jest ci tak normalnie wstyd .
PiSdzielec i wstyd ? Hahahaha.
Jakiś bolesławiecki policjant ciebie pełoku "lał i kopał"? Może tu filmik wklejisz z tego wydarzenia?