~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Hołownia - wykształcenie "średnie ogólne"
To on raczej do PIS-u pasuje ;)
*****************************************************************************************************************************
A ja znam człowieka z podstawowym wykształceniem. Bigle włada sześcioma językami plus Polski .Pracodawca w rozwiniętym kraju Europejskim bardzo go szanuje , ceni i bardzo bardzo godnie wynagradza.
A ty dorównał byś Hołowni inteligencją ? Zmierzył byś się z nim na tym polu publicznie ?
Wiem że ci trudno nadążyć ale nie wszystkim jest trudno. Niektórzy dają radę.
Jeszcze raz muszę się zgodzić z paneM ;)
Hołownia jest niezły w show jakie urządził w Sejmie.
Chociaż pojawiają się głosy, że Wojewódzki byłby jeszcze lepszy :D:D
Najlepszy to był Gonzo , który jest tak obrzydliwy że nie można na niego patrzeć ,ale pamiętam jak jakiś radny z opozycji dawał mu kartkę z interpelacją to śmierdziel powiedział ,,brzydzę się brać do ręki pańską kartkę ,,albo siadaj Nitras bo 50 %diety potrącę .
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~anty... napisał(a):
Tauronowi tez pan nic nie oddaje, bo korzysta pan z sieci jako z magazynu. I energię z lata pan odbiera w zimie, co tłumaczono panu bardzo prosto. Też nie dotarło.
******************************************************************************************************************************
Nie korzystam za darmo bo. Po pierwsze zainwestowałem w instalacje prywatne środki.
Po drugie oddaje państwu 20 % energii jako opłatę /Niemcy pobierają od swoich 10 % /
Po trzecie ta inwestycja przyczyniła się do obniżenia emisji CO2 oraz proporcjonalnie zmniejszyła kare którą Polska za to płaci.
Moc instalacji / prywatnych /OZE w Polsce wynosi na dzisiaj 15, GW .Z tego 58% przypada na fotowoltaikę.
Elektrownie wiatrowe wytwarzają około 18 % energii w Polsce a panele słoneczne prawie 6 % .
Reszta to niestety energia z węgla . Więc niech was nie dziwią wysokie ceny.Zastosowana autokorekta
~~8 gwiazdk napisał(a): ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Hołownia - wykształcenie "średnie ogólne"
*****************************************************************************************************************************
A ja znam człowieka z podstawowym wykształceniem. Bigle włada sześcioma językami plus Polski .Pracodawca w rozwiniętym kraju Europejskim bardzo go szanuje , ceni i bardzo bardzo godnie wynagradza.
A ty dorównał byś Hołowni inteligencją ? Zmierzył byś się z nim na tym polu publicznie ?
Najlepszy to był Gonzo , który jest tak obrzydliwy że nie można na niego patrzeć ,ale pamiętam jak jakiś radny z opozycji dawał mu kartkę z interpelacją to śmierdziel powiedział ,,brzydzę się brać do ręki pańską kartkę ,,albo siadaj Nitras bo 50 %diety potrącę .
~~Danka napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a): ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Hołownia - wykształcenie "średnie ogólne"
Mój sąsiad ukończył tylko 7 klas,ale będąc samoukiem nauczył się biegle władać ośmioma językami ,w tym biegle w
mówie i piśmie językiem chińskim. Zna też na pamięć całą powieść poetycką ,, Pan Tadeusz " A. Mickiewicza .Hołowni daleko mu do niego. Marszałek musi się douczyć
Danka , ja to szkół nie mam ale jenzykiem potrafię takie numery odpitolić ze męszczyźni kszyczą z roszkoszy. A mam tylko 1 jenzyk .A ty kszyknełaś choć ras.? To jak wdepnełas w psie gówno sie nie liczy.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdk napisał(a): ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Hołownia - wykształcenie "średnie ogólne"
Mój sąsiad ukończył tylko 7 klas,ale będąc samoukiem nauczył się biegle władać ośmioma językami ,w tym biegle w
mówie i piśmie językiem chińskim. Zna też na pamięć całą powieść poetycką ,, Pan Tadeusz " A. Mickiewicza .Hołowni daleko mu do niego. Marszałek musi się douczyć
Danka , ja to szkół nie mam ale jenzykiem potrafię takie numery odpitolić ze męszczyźni kszyczą z roszkoszy. A mam tylko 1 jenzyk .A ty kszyknełaś choć ras.? To jak wdepnełas w psie gówno sie nie liczy.
Jacka nie raz prawie orgasm miałam , jak mysza zobaczyłam.