~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): ja tu słowem nawet nie wspomniałem o jakiejś Solidarności bo ta co tam się dzieje z polskimi pracownikami ma to w dupie...
~~anty... napisał(a): Panie Lucjanie, Pan naprawdę ma problemy z logicznym myśleniem. Do tego jest Pan strasznie zindoktrynowany. Z jednej strony jedzie Pan na Marsz Niepodległości, z drugiej popiera Pan ślepo PiS, który niepodległość Polski sprzedał - podpisując wszystkie id-io-tyczne pomysły Unii Europejskiej czy przedkładając interesy Ukrainy nad interesy Polski.
Co do czepionek to jest Pan, może jeszcze z Grzesiowskim i Fiałkiem, zaślepionym zwolennikiem tych szkodliwych preparatów. Wygląda na to, że Pan folię na głowie ma cały czas, bo żadne fakty do Pana nie docierają.
Pozdrawiam i życzę powrotu do rozsądnego myślenia.
Zastosowana autokorekta
~~Jarzębina czerwona napisał(a): W bazarowych przekupkach jest więcej mądrości niż w pańskich wypocinach. Bo to bazarowe przekupki borykają się z trudnościami dnia codziennego które stworzył im pański oszukańczy pis któremu ty panie jako wierny klakier przyklaskujesz.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jarzębina czerwona napisał(a): W bazarowych przekupkach jest więcej mądrości niż w pańskich wypocinach. Bo to bazarowe przekupki borykają się z trudnościami dnia codziennego które stworzył im pański oszukańczy pis któremu ty panie jako wierny klakier przyklaskujesz.
Ja was rozumiem , jesteś też ze środowiska anonimowych bazarowych przekupek .
Pisząc o bazarowych przekupkach czyli o takich jak Ty przyjmuję wersję «o kłótliwej kobiecie lub o takiej, która dużo i głośno mówi»
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): oho...już ''mordor'' zaczął ciąć posty...;D
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a):
''... podpowiem tylko że Morawiecki spotkał się z przedstawicielami transportowców ,''
daj do tego co piszesz jakiś link ...gdzie i z kim ,z jakimi przedstawicielami się spotkał...
nie dasz...
może chociaż część wejdzie...;D
Lucjan...wymieniłeś postulaty strajkujących przewoźników..
z którymi się nie zgadzasz?...które są według ciebie bezzasadne ?...napisz...
odwagi...;D