M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Poczekaj do 6 grudnia.Tego dnia Gates i Schwab podesla skrzepionki na wariant Kraken
Umiesz czytać , napisałem od 6-12 szczepienie na covid właśnie przeciw temu wariantowi .
Po Twoim wpisie widzę że czytać umiesz , masz problem ze zrozumieniem tego co czytasz , o to że samodzielnie potrafisz myśleć Ciebie nie posądzam ale zaryzykuję i zadam pytanie , co się sprawdziło z waszych foliarskich przepowiedni , jest ten ARMAGEDON zaszczepionych , nie pytam co w tym temacie przeczytałeś , pytam czy coś wiesz prosto ż życia , Twoi znajomi padają jak zatrute muchy po szczepionkach , wiem , niepotrzebnie pytam , trafili na placebo jak ja , Przemek , Pan Kazimierz , moi bracia i siostra którzy też się szczepili , a może to nie były trucizny jak pisaliście , wszyscy zostaliśmy zaszczepieni " placebo " .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Poczekaj do 6 grudnia.Tego dnia Gates i Schwab podesla skrzepionki na wariant Kraken
Umiesz czytać , napisałem od 6-12 szczepienie na covid właśnie przeciw temu wariantowi .
Po Twoim wpisie widzę że czytać umiesz , masz problem ze zrozumieniem tego co czytasz , o to że samodzielnie potrafisz myśleć Ciebie nie posądzam ale zaryzykuję i zadam pytanie , co się sprawdziło z waszych foliarskich przepowiedni , jest ten ARMAGEDON zaszczepionych , nie pytam co w tym temacie przeczytałeś , pytam czy coś wiesz prosto ż życia , Twoi znajomi padają jak zatrute muchy po szczepionkach , wiem , niepotrzebnie pytam , trafili na placebo jak ja , Przemek , Pan Kazimierz , moi bracia i siostra którzy też się szczepili , a może to nie były trucizny jak pisaliście , wszyscy zostaliśmy zaszczepieni " placebo " .
~~faclo222 napisał(a): Każdy zdrowo myślący człowiek widzący, jak z dnia na dzień covid znika, tak jak u nas 24 grudnia 2022 roku, od razu widzi, że covid to była jedna wielka lipa.
~~faclo222 napisał(a): Słowa z wywiadu w wp.pl ( https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1093997/adrian-mierzejewski-jestem-jak-garazowany-golf-iv ):
Wy przetrwaliście jeden z trudniejszych etapów: koronawirus w Chinach.
Obecny rok był już normalny. To też ciekawe, że nagle wszystko zniknęło: obostrzenia, zasady, testy. Był wirus i nie ma wirusa. Pojawił się inny temat i COVID przestał istnieć.
Każdy zdrowo myślący człowiek widzący, jak z dnia na dzień covid znika, tak jak u nas 24 grudnia 2022 roku, od razu widzi, że covid to była jedna wielka lipa.
Nie widzą chyba tylko zaczepieni :)
Panie Lucjanie, jaki to cud sprawił, że covid zniknął w Polsce z dnia na dzień? Coś Pan wie?
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~faclo222 napisał(a): Każdy zdrowo myślący człowiek widzący, jak z dnia na dzień covid znika, tak jak u nas 24 grudnia 2022 roku, od razu widzi, że covid to była jedna wielka lipa.
Ktoś powiedział , że zniknął a ty uwierzyłeś!
Twoich bredni też przez jakiś czas nie było i czy to znaczy , że jesteś jedną wielką ściemą??:D
~~faclo222 napisał(a): Panie Lucjanie, jaki to cud sprawił, że covid zniknął w Polsce z dnia na dzień? Coś Pan wie?
~~faclo222 napisał(a): Panie Lucjanie, czy słuchał Pan poleconej audycji?