~~Mykoła napisał(a): A jak część z 233 ma paszport U to ile zebraliście piniążków? :)
~~Dym 1234 napisał(a): Witam jestem mieszkańcem powiatu bolesławieckiego ... Jeżdżę często do Lubania gdzie jest dużo mniejszym miastem a mają czasomierze a w tak dużym i dość bogatym mieście nie stać miasta na coś takiego człowiek by chociaż wiedział ile ma sekund jeszcze na przejechanie .... Żenada z tym systemem . Przejadać z przodu na pomarańczowym a kamera z tyłu łapie cię że jedziesz na czerwonym.
~~Dym 1234 napisał(a): Witam jestem mieszkańcem powiatu bolesławieckiego ... Jeżdżę często do Lubania gdzie jest dużo mniejszym miastem a mają czasomierze a w tak dużym i dość bogatym mieście nie stać miasta na coś takiego człowiek by chociaż wiedział ile ma sekund jeszcze na przejechanie .... Żenada z tym systemem . Przejadać z przodu na pomarańczowym a kamera z tyłu łapie cię że jedziesz na czerwonym.
~~Lilioworóżowy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dym 1234 napisał(a): Witam jestem mieszkańcem powiatu bolesławieckiego ... Jeżdżę często do Lubania gdzie jest dużo mniejszym miastem a mają czasomierze a w tak dużym i dość bogatym mieście nie stać miasta na coś takiego człowiek by chociaż wiedział ile ma sekund jeszcze na przejechanie .... Żenada z tym systemem . Przejadać z przodu na pomarańczowym a kamera z tyłu łapie cię że jedziesz na czerwonym.
Casomierzze są.Tylko komuś się poy ebało gdzie je zamontować.