~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~l napisał(a): bedziecie płakać za chwilę -ale niestety już za późno-tragedia dla Polski
Ja za poprzednich rządów Tuska wybudowałem dom bez kredytu ,kupiłem nową kawalerkę za 51 tys ,a za rządów pis ledwo jestem w stanie je utrzymać ,,
~~Brązowozłoty Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~l napisał(a): bedziecie płakać za chwilę -ale niestety już za późno-tragedia dla Polski
Ja za poprzednich rządów Tuska wybudowałem dom bez kredytu ,kupiłem nową kawalerkę za 51 tys ,a za rządów pis ledwo jestem w stanie je utrzymać ,,
Wystarczyło uszczelnić system podatkowy po PO i znalazły się pieniądze.
~~Czerwona Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~idzie nowe napisał(a): Ci którzy pamiętają wiedzą.
Ci którzy nie pamiętają wkrótce sie dowiedzą
Pamiętam, że za Tuska ludzie na budowach zarabiali 3,50 zł. za 1 godz. pracy a chleb kosztował 2 zł.
Ci co go wybrali w większości nie pamiętają tych czasów bo grali w gry jak łebki. Reszta to komuchy i tyle. Szybko przejrzą na oczy jak dostaną od Tuska euro i nagle okaże się że wszystko 1/3 droższe będzie. Oj ćmoki ćmoki.
Nie obrażaj mi tutaj PanaM
~~Jurek and Jurek napisał(a): Dziadu kaput.
~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): Dziadu kaput.
Sami widzieliście jak ten bydlak Kaczor się zachował na koniec ,wygramolił się na mównicę i nazwał Premiera Tuska ,niemieckim agentem ,kiedy wreszcie ta menda zdechnie .