Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk nowym premierem!
~~Szarobiała Laurowiśnia niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 2:57
... tfusk ma zostać premierem? Czyżby szambo wylewać zaczęło?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wina Tuska niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 3:18
~~8 gwiazdk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): Dziadu kaput.

Sami widzieliście jak ten bydlak Kaczor się zachował na koniec ,wygramolił się na mównicę i nazwał Premiera Tuska ,niemieckim agentem ,kiedy wreszcie ta menda zdechnie .

A mnie bardzo cieszy, że on to powiedział... Nie, żeby to była prawda..., ale fakt, że on to powiedział jest twardym dowodem, jak tego karła(w znaczeniu moralnym) dotknęła ta wyborcza porażka. Jestem pewien, że po tej porażce, to on już nie wstanie z "desek"!!! Już dawno nic mnie tak nie ucieszyło, jak ten skowyt kopniętej w kaczy ryj pisowskiej suki!!!
~~Migdałowy Brokuł niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 6:30
A tam zaraz szok po nazwaniu tfuska agentem. Gorsza sprawa, jak by to się okazało prawdą...
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 7:14
Nareszczie wraca normalność, pisowska patologia odgraża się, że wyjedzie więc liczę na to, że pisze prawdę i oczyści ten kraj z siebie. Tylko nie jedźcie do Niemiec patusy bo kaczorek jarooo nie pozwala tam, wybierzcie Uzbekistan albo bangladasz bo tylko tam się nadajecie patki.
~~Ciemnofioletowy Hibiskus niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 7:25
Normalność wraca!? Dobre, dobre, spadłam z krzesła normalnie!!
~~taka prawda niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 7:29
~~Ciemnofioletowy Hibiskus napisał(a): Normalność wraca!? Dobre, dobre, spadłam z krzesła normalnie!!

Uważaj, Stachowiak jak spadł z krzesła na Posterunku MO , to się zabił .
~~Jasnopomarańczowa Forsycja niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 7:30
nie dziwię się ...
tak bardzo wzięłaś sobie do serducha słowa mkkwacza by dawać ''w szyję'' że po tej klęsce właśnie w tym szukać zapomnienia...;D
~~Malinowoczerwony Bieluń niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 7:37
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Nareszczie wraca normalność, pisowska patologia odgraża się, że wyjedzie więc liczę na to, że pisze prawdę i oczyści ten kraj z siebie. Tylko nie jedźcie do Niemiec patusy bo kaczorek jarooo nie pozwala tam, wybierzcie Uzbekistan albo bangladasz bo tylko tam się nadajecie patki.

Dostanie jeden z drugim wypłatę w euro i pójdzie do sklepu to może wtedy dotrze do tego pustego łba co się stało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!