Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Idzie nowe postępowe

11445
PanM
14 grudnia 2023r. o 15:13
Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.
Jeśli posiadasz wolne środki lub masz dostęp do kredytu zdecydowanie opłacalna jest inwestycja w swoje źródło produkcji energii. Korzyść odniesiesz sam a ponadto wszyscy pozostali . Poprzez to że każdy zainstalowany Kw zmniejszy karę płaconą przez Polaków za emisję CO oraz sprawi że spadnie cena energii elektrycznej na wolnym rynku.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cbj niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 15:21
Takie bowe że sie o...ta niedługo, bo to stare nowe, chyba że zaczniecie brać jakies piguły na przywrócenie rozumu i pamięci, jak rzadzili kiedyś

Zastosowana autokorekta

~~Kirowy Szczodrzeniec niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 15:25
~~Cbj napisał(a): Takie bowe że sie okupczyta niedługo, bo to stare nowe, chyba że zaczniecie brać jakies piguły na przywrócenie rozumu i pamięci, jak rzadzili kiedyś Zastosowana autokorekta

Tobie przydały by się dużo mocniejsze piguły z innej dziedziny medycyny.
~~Żółtawordzawy Wawrzynek niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 15:32
Panie M cena energii na pewno nie spadnie
człowiek niby leciwy w latach i w takie mrzonki wierzy ,żenua
to każda władza dyma obatela udając że On coś może mieć z obiecanek
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 15:38
PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.
Jeśli posiadasz wolne środki lub masz dostęp do kredytu zdecydowanie opłacalna jest inwestycja w swoje źródło produkcji energii. Korzyść odniesiesz sam a ponadto wszyscy pozostali . Poprzez to że każdy zainstalowany Kw zmniejszy karę płaconą przez Polaków za emisję CO oraz sprawi że spadnie cena energii elektrycznej na wolnym rynku.

Najpierw naucz się poprawnie jednostki elektryczne pisać, a potem się wypowiadaj. Chyba podstawówki nawet nie skończyłeś, bo dwa błędy w "Kw" zrobiłeś ..... więcej się nie dało geniuszu ...
~~Miedzianoczerwona Lilia niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 17:46
PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.

ma pan instalacje? sasiedzi tez maja?
ja mam, sasiedzi rowniez - drugi raz wymieniaja transformator, bo stara siec nie przystosowana do dodatkowego przesylu...
owszem, za prad place 50pln/miesiac, ale wiecej pradu nie mam niz mam - ciagle siec kleka...
takze ten - najpierw fakty, pozniej opinia
~~elektryk niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 17:51
~~Miedzianoczerwona Lilia napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.

ma pan instalacje? sasiedzi tez maja?
ja mam, sasiedzi rowniez - drugi raz wymieniaja transformator, bo stara siec nie przystosowana do dodatkowego przesylu...
owszem, za prad place 50pln/miesiac, ale wiecej pradu nie mam niz mam - ciagle siec kleka...
takze ten - najpierw fakty, pozniej opinia

Niesłychane , a Kaczyński tak te zaniedbane przez Tuska sieci wymieniał , tak budował podstacje transformatorowe , tak ciągnął druty , i wszystko na nic. Krew w piach.
~~xxx niezalogowany
14 grudnia 2023r. o 17:58
Druta to on ciągnął Alikowi .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza