Zastosowana autokorekta
~~Cbj napisał(a): Takie bowe że sie okupczyta niedługo, bo to stare nowe, chyba że zaczniecie brać jakies piguły na przywrócenie rozumu i pamięci, jak rzadzili kiedyś Zastosowana autokorekta
PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.
Jeśli posiadasz wolne środki lub masz dostęp do kredytu zdecydowanie opłacalna jest inwestycja w swoje źródło produkcji energii. Korzyść odniesiesz sam a ponadto wszyscy pozostali . Poprzez to że każdy zainstalowany Kw zmniejszy karę płaconą przez Polaków za emisję CO oraz sprawi że spadnie cena energii elektrycznej na wolnym rynku.
PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.
Jeśli posiadasz wolne środki lub masz dostęp do kredytu zdecydowanie opłacalna jest inwestycja w swoje źródło produkcji energii. Korzyść odniesiesz sam a ponadto wszyscy pozostali . Poprzez to że każdy zainstalowany Kw zmniejszy karę płaconą przez Polaków za emisję CO oraz sprawi że spadnie cena energii elektrycznej na wolnym rynku.
~~Miedzianoczerwona Lilia napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Wraz z nową władzą zmienią się na korzystne warunki inwestowania w OZE.
ma pan instalacje? sasiedzi tez maja?
ja mam, sasiedzi rowniez - drugi raz wymieniaja transformator, bo stara siec nie przystosowana do dodatkowego przesylu...
owszem, za prad place 50pln/miesiac, ale wiecej pradu nie mam niz mam - ciagle siec kleka...
takze ten - najpierw fakty, pozniej opinia