~~Czerwonawy Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dobra zmiana napisał(a): W przysztym roku sktadki na
ZUS przedsiebiorców wyniosa;
• emerytalna - 916,35 zt (dzis
812,23 zt),
• rentowa - 375,55 zt (dzis
332,88 z1),
• dobrowolna chorobowa - 115,01 zt (obecnie 101,94 zt),
• wypadkowa - 78,40 zt (teraz
69,49 zt),
• fundusz pracy - 115,01 zt (obecnie 101,94 zt).
Dobra zmiana się zaczyna …
Też mnie to interesuje pytałam u podstaw tam gdzie trzeba mówiłam że to PiS nas tak załatwił a pani która udzielała info powiedziała że nie to nie PiS na dalsze pytania nie udzieliła odpowiedzi tylko kazała oglądać TVN i słuchać co nowy rząd zmienia.
PanM napisał(a): Nowy rząd przywróci normalność dla sektora OZE .
~~Bananowy Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Nowy rząd przywróci normalność dla sektora OZE .
Taaaak! A świstak zawija latem prąd PanaM w sreberka, żeby PanM mógł rozwinąć ze sreberek zimą :)
~~Kalinowykardynalski Cis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bananowy Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Nowy rząd przywróci normalność dla sektora OZE .
Taaaak! A świstak zawija latem prąd PanaM w sreberka, żeby PanM mógł rozwinąć ze sreberek zimą :)
100/100
100/100 będziesz miał w chacie ciepło z węgla.Jak cie będzie stać . Cieszysz się ?.
~~Kalinowykardynalski Cis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bananowy Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Nowy rząd przywróci normalność dla sektora OZE .
100/100
Miejcie litość dla obłąkanego człowieka z Koziej Górki.On ma cały czas pretensje do Pis-u,że nie przerabiają mu energii z chińskiego złomu,który ma na dachu, w wodór.No i zapewne o to,że Kaczor jeszcze nie produkuje samochody napędzany tym właśnie wodorem.A że żadne państwo na świecie tego nie robi,to już go nie interesuje.
qwax_ napisał(a): PanieM, poruszanie się bez paszportów/dowodów to nie zasługa bycia w UE tylko bycie w Strefie Schengen