~~Morski Grujecznik napisał(a): Panie Dariuszu na którym dworcu kolejowym w Bunzlau
( Bolesławiec )
odbywał się targ niewolników - Polaków , Żydów , Węgrów , Słowian i przedstawicieli innych narodów Europy ?
~~Pinochet napisał(a): Nalot na Bolesławiec w grudniu 1945 czy raczej 1944 ?
~~Krwawosina Rudbekia napisał(a): Postawy nielicznych niemców i tak nie zmienią postrzegania tego narodu bandytów do samego końca wiernych swojemu wodzowi i jego ideologii. Polak dla bandytów mówiących po niemiecku zawsze był, jest i będzie bydłem nadającym się do co najwyżej wyrywania szparagów.
~~Krwawosiny Judaszowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Rudbekia napisał(a): Postawy nielicznych niemców i tak nie zmienią postrzegania tego narodu bandytów do samego końca wiernych swojemu wodzowi i jego ideologii. Polak dla bandytów mówiących po niemiecku zawsze był, jest i będzie bydłem nadającym się do co najwyżej wyrywania szparagów.
Podobnie jak dla bandytów mówiących po rosyjsku...
~~Srebrzystoszara Laurencja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Judaszowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Rudbekia napisał(a): Postawy nielicznych niemców i tak nie zmienią postrzegania tego narodu bandytów do samego końca wiernych swojemu wodzowi i jego ideologii. Polak dla bandytów mówiących po niemiecku zawsze był, jest i będzie bydłem nadającym się do co najwyżej wyrywania szparagów.
Podobnie jak dla bandytów mówiących po rosyjsku...
I nasi "bracia" z Ukrainy.
A może Pan coś więcej napisać o tym powieszonym robotniku w Nowogrodźcu co romansował z Niemką?