Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rewolucja w mediach publicznych! Odwołani prezesi i zarządy: TVP, Polskiego Radia i Polskiej Agencji Prasowej.
~~ niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 15:49
Kiedy rusza TV Platforma? Będzie likwidacja abonamentu ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
20 grudnia 2023r. o 15:56
~~Pinochet napisał(a): Drogi Panie Lucjanie,cieszę się ,że odróżnia Pan uchwałę od ustawy i konstytucji.Szkoda tylko,że nie protestował Pan jak PiS zarządzeniami niezgodnymi z ustawami i konstytucja w czasach mniemanej pandemii wprowadzał w Polsce faszyzm.Zamykal firmy,szpitale przed pacjentami,zamykał ludzi w domu,zamykał cmentarze w dniu 1.listopada.Nie głosowałem za koalicja 13.grudnia,ale widzi Pan,że karma wraca.

Drogi Panie Pinoczecie , to co napisałeś jest Twoją opinią , mam całkowicie inną o czym zapewne wiesz .
Protestowałeś anonimowo na Bolcu , jawnie na Fb , i chwała Tobie za to .
Nie wiem na czym ma polegać ten " powrót karmy " cała klasa polityczna po za Konfederacją mówiła tym samym głosem w sprawie covida .
Ab w temacie obecnie na czasie masz swoje zdanie czy tylko jak to robisz we wszystkich tematach - powrót do covida .

Dopisane 20.12.2023r. o godz. 15:56:

~~J23 napisał(a): Lucjanie nie można o tobie powiedzieć że jesteś intelektualnie zbyt nachalny,prawda¿???????????

O Tobie swojej opinii nie napiszę , bo i po co , co Twoja opinia wnosi do dyskusji - nic , prawda : ??????????????????????????.
~~XYZ niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 15:57
~~Rdzawozłota Begonia napisał(a): Tym czasem dzisiaj w sejmie likwidują Polskie kopalnie węgla na rzecz wiatraków. Co wy na to ? Kto wam o tym powie ?

Teraz już nikt. Jak sądzisz, dlaczego zlikwidowali TVP info właśnie dziś?
Na TVN powiedzą, że węglowi wyrosły nóżki i uciekł z kraju (na tirach do Niemiec, skąd go nasz żond odkupi), dlatego przechodzimy na wiatraki.
14240
M21W2
20 grudnia 2023r. o 15:58
Czas Republikę , bandyci w TVP , brak prawdziwych informacji .
~~ABC niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 16:02
~~Cynamonowa Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~XYZ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Świnie odrywane od koryta mają więcej klasy niż te PiSowskie hieny

Pisowskie hieny??? Czym ty kut.sie jesteś???Chyba śmieciem, bo człowiek nie gardzi milionami Polaków, chyba że za kase ruską czy niemieką

Właśnie! "Polskość to nienormalność"... nienormalności mamy chyba jednak dużo w tym kraju, bo prawdziwi Polacy nigdy mu tego nie wybaczą.
No więc właśnie. Gęby wypchane frazesami typu "prawdziwi Polacy". Macie jakiś specyficzny test na tę prawdziwość ?,
W tej szajbie mieści się pewnie także pojęcie "młodzieży wszechpolskiej" czyli jakiej ? - do ostatniego erytrocyta krwi ?
"Obóz patriotyczny", "Obóz polski" to inne przykłady tej szajby. Wreszcie się tego przeważającej części społeczeństwa odechciało 15 października.

Pomogę ci: prawdziwy Polak = patriota.
Prawdziwy Polak = obywatel Polski, który nie sprzeda tego, co drogie jego dziadkom i dobre dla wnuków za poklepanie po plecach przez kiedyś Makrelę, a dziś Stolca.
~~Jurek and Jurek niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 16:06
M21W2 napisał(a): Czas Republikę , bandyci w TVP , brak prawdziwych informacji .

Bredzisz bracie.
~~Kirowa Róża niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 16:08
~~ABC napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynamonowa Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~XYZ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Świnie odrywane od koryta mają więcej klasy niż te PiSowskie hieny

Pisowskie hieny??? Czym ty kut.sie jesteś???Chyba śmieciem, bo człowiek nie gardzi milionami Polaków, chyba że za kase ruską czy niemieką

Właśnie! "Polskość to nienormalność"... nienormalności mamy chyba jednak dużo w tym kraju, bo prawdziwi Polacy nigdy mu tego nie wybaczą.
No więc właśnie. Gęby wypchane frazesami typu "prawdziwi Polacy". Macie jakiś specyficzny test na tę prawdziwość ?,
W tej szajbie mieści się pewnie także pojęcie "młodzieży wszechpolskiej" czyli jakiej ? - do ostatniego erytrocyta krwi ?
"Obóz patriotyczny", "Obóz polski" to inne przykłady tej szajby. Wreszcie się tego przeważającej części społeczeństwa odechciało 15 października.
Pomogę ci: prawdziwy Polak = patriota.
Prawdziwy Polak = obywatel Polski, który nie sprzeda tego, co drogie jego dziadkom i dobre dla wnuków za poklepanie po plecach przez kiedyś Makrelę, a dziś Stolca.

Makrela,Stolec ty musi prawdziwy Polak ,pewnie i katolik.
~~pinochet niezalogowany
20 grudnia 2023r. o 16:19
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Drogi Panie Lucjanie,cieszę się ,że odróżnia Pan uchwałę od ustawy i konstytucji.Szkoda tylko,że nie protestował Pan jak PiS zarządzeniami niezgodnymi z ustawami i konstytucja w czasach mniemanej pandemii wprowadzał w Polsce faszyzm.Zamykal firmy,szpitale przed pacjentami,zamykał ludzi w domu,zamykał cmentarze w dniu 1.listopada.Nie głosowałem za koalicja 13.grudnia,ale widzi Pan,że karma wraca.

Drogi Panie Pinoczecie , to co napisałeś jest Twoją opinią , mam całkowicie inną o czym zapewne wiesz .
Protestowałeś anonimowo na Bolcu , jawnie na Fb , i chwała Tobie za to .
Nie wiem na czym ma polegać ten " powrót karmy " cała klasa polityczna po za Konfederacją mówiła tym samym głosem w sprawie covida .
Ab w temacie obecnie na czasie masz swoje zdanie czy tylko jak to robisz we wszystkich tematach - powrót do covida .

Dopisane 20.12.2023r. o godz. 15:56:
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Lucjanie nie można o tobie powiedzieć że jesteś intelektualnie zbyt nachalny,prawda¿???????????

O Tobie swojej opinii nie napiszę , bo i po co , co Twoja opinia wnosi do dyskusji - nic , prawda : ??????????????????????????.

Mi chodzi o to,że tak jak Pis postępował w chamski i niezgodny z prawem sposób z opozycją i Polakami,tak teraz tak samo Koalicja 13 Grudnia postępować będzie z opozycją i ,niestety , z Polakami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza