~~Kirowa Róża napisał(a):Ktoś napisał: ~~ABC napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynamonowa Kostrzewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~XYZ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Świnie odrywane od koryta mają więcej klasy niż te PiSowskie hieny
Pisowskie hieny??? Czym ty kut.sie jesteś???Chyba śmieciem, bo człowiek nie gardzi milionami Polaków, chyba że za kase ruską czy niemieką
Właśnie! "Polskość to nienormalność"... nienormalności mamy chyba jednak dużo w tym kraju, bo prawdziwi Polacy nigdy mu tego nie wybaczą.
No więc właśnie. Gęby wypchane frazesami typu "prawdziwi Polacy". Macie jakiś specyficzny test na tę prawdziwość ?,
W tej szajbie mieści się pewnie także pojęcie "młodzieży wszechpolskiej" czyli jakiej ? - do ostatniego erytrocyta krwi ?
"Obóz patriotyczny", "Obóz polski" to inne przykłady tej szajby. Wreszcie się tego przeważającej części społeczeństwa odechciało 15 października.
Pomogę ci: prawdziwy Polak = patriota.
Prawdziwy Polak = obywatel Polski, który nie sprzeda tego, co drogie jego dziadkom i dobre dla wnuków za poklepanie po plecach przez kiedyś Makrelę, a dziś Stolca.
Makrela,Stolec ty musi prawdziwy Polak ,pewnie i katolik.
Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Komorowski nie potrafi napisać "ból", to ja muszę operować niemiecką pisownią? Na szczęście my jeszcze być w Polska.
~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Czas Republikę , bandyci w TVP , brak prawdziwych informacji .
Bredzisz bracie.
~~Obserwer napisał(a): Wojna hien z szakalami o telewizję ,jedni i drudzy na smyczy masońskiej sekty .
~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Komorowski nie potrafi napisać "ból", to ja muszę operować niemiecką pisownią? Na szczęście my jeszcze być w Polska.
Tsza sie bylo uczyć wuju
~~ABC napisał(a):Ktoś napisał: ~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Tsza sie bylo uczyć wuju
Doprecyzuj swoją błyskotliwą wypowiedź.