Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Pierd*olnięty jesteś to wiemy… ale naprawdę uważasz, że my też jesteśmy pierd*olnięci żeby ci wierzyć w te twoje pierd*olenie ?
Ja też wiem że jesteś bydlakiem , bydło nic nie zrozumie , nie musisz się z tym obnosić .
Komuchy Tuska w natarciu .
I ty jesteś katolikiem , co niedziela na mszy , przekazujesz innym znak pokoju.? Tfu .
Do tłuków pisowskich.Jesteście mniej inteligętną częścią społeczeństwa,bo daliście się omamić propagandą TVPis-trudno,nie wasza wina.Zrozumcie natomiast,że media publiczne,to nie prywatny folwark Kaczora.Koalicja ma większość i przejmuje stery-czego nie kumacię?8 lat,temu pisowi też musieli oddać.Przynajmniej nie będziecie teraz tacy nabuzowani,bo was tylko szczuli na innych.
~~Janusz napisał(a): I ty jesteś katolikiem , co niedziela na mszy , przekazujesz innym znak pokoju.? Tfu .
Ty i pozostali hejterzy przekazujecie mi znaki " pokoju " ja wam się tylko odwdzięczam .
Nie pluj bo z buzi ci cuchnie .
Dopisane 20.12.2023r. o godz. 20:41:
~~Ryszard napisał(a): Do tłuków pisowskich.Jesteście mniej inteligętną częścią społeczeństwa,bo daliście się omamić propagandą TVPis-trudno,nie wasza wina.Zrozumcie natomiast,że media publiczne,to nie prywatny folwark Kaczora.Koalicja ma większość i przejmuje stery-czego nie kumacię?8 lat,temu pisowi też musieli oddać.Przynajmniej nie będziecie teraz tacy nabuzowani,bo was tylko szczuli na innych.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.