Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:11
pisanie że piSSdzielce poszli jako jedna partia już jest kolejną próbą manipulacji...a więc łgarstwem na którym od zawsze piSSdzielce opierali swoje istnienie ...
i tylko tępi ludzie przyjmowali to za prawdę ''objawioną'' ...
napisałem o SZEROKIEJ koalicji a ta została zawiązana na szerokim OPORZE SPOŁECZNYM ...dlaczego tak się stało nie mam zamiaru tu tłumaczyć bo ludzie myślący dobrze o tym wiedzą a tępaki i tak tego nie przyjmą do wiadomości ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:15
Przypomnę tym co zapomnieli , koalicyjny rząd AWS - UW ( obecnie PO ) powstał w celu odsunięcia lewicy od władzy .
Po czterech larach rządu tamtej koalicji SLD wróciła do władzy z ponad 40% poparciem .

Do tych co piszą mój życiorys , wiedzę co ja robię i dlaczego mam pytanie , czy TVP Tusk lub TVN Urban pokazują protesty pod oddziałami TVP w całej Polsce , czy mówią czego dotyczą protesty i kto je organizuje .
Dlaczego akurat w dniach kiedy w eurokołchozie zapadają ważne decyzje o relokacji emigrantów oraz kilkudziesięciu zmianach w traktatach praktycznie likwidujących suwerenność państw narodowych , czy w TVP Tusk i TVN Urban coś o tym mówią .
Hasła protestu - WOLNA POLSKA - WOLNE MEDIA - PLURALIZM MEDIALNY , wiecie co to jest byli niewolnicy sowieccy obecnie godzący się na zamordyzm Tuska i jego towarzyszy czy też obecni poddani eurokołchozu .

Czy wasze media mówią wam o przestępczych działaniach marszałka Hołowni w sprawie Kamińskiego i Wąsika , nic nie wiecie bo wasza nienawiść do PiS i jego wyborców was pozbawiła możliwości logicznego myślenia .

Do ataku WYBORCA PiS Lucjan się odezwał zaznaczam , tylko i wyłącznie WYBORCA ,
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:22
Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:25
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): piSSdzielce
tępi ludzie ...
tępaki

Bez komentarza , tylko dlatego że odpowiedziałbym używając adekwatnych słów , bardzo mi żal tego człowieka , swoim płaczem i stękaniem że obrażam skruszył moją chęć do twardej męskiej dyskusji z tym hipokrytą .
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:27
M21W2 napisał(a): Przypomnę tym co zapomnieli , koalicyjny rząd AWS - UW ( obecnie PO ) powstał w celu odsunięcia lewicy od władzy .
Po czterech larach rządu tamtej koalicji SLD wróciła do władzy z ponad 40% poparciem .

Do tych co piszą mój życiorys , wiedzę co ja robię i dlaczego mam pytanie , czy TVP Tusk lub TVN Urban pokazują protesty pod oddziałami TVP w całej Polsce , czy mówią czego dotyczą protesty i kto je organizuje .
Dlaczego akurat w dniach kiedy w eurokołchozie zapadają ważne decyzje o relokacji emigrantów oraz kilkudziesięciu zmianach w traktatach praktycznie likwidujących suwerenność państw narodowych , czy w TVP Tusk i TVN Urban coś o tym mówią .
Hasła protestu - WOLNA POLSKA - WOLNE MEDIA - PLURALIZM MEDIALNY , wiecie co to jest byli niewolnicy sowieccy obecnie godzący się na zamordyzm Tuska i jego towarzyszy czy też obecni poddani eurokołchozu .

Czy wasze media mówią wam o przestępczych działaniach marszałka Hołowni w sprawie Kamińskiego i Wąsika , nic nie wiecie bo wasza nienawiść do PiS i jego wyborców was pozbawiła możliwości logicznego myślenia .

Do ataku WYBORCA PiS Lucjan się odezwał zaznaczam , tylko i wyłącznie WYBORCA ,

Nie tylko wyborca ale fanatyk PIS .
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:29
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .

Wiesz co to jest pluralizm medialny , myślę że nie , w skrócie , chcesz Owsiaka masz TVN , ja nie chcę mam TVP , wolność wyboru .
Chcesz słuchać Olejnik masz TVN , ja wolę Rachonia miałem TVP , teraz Ty masz TVN i TVN Tusk bis.
~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:30
a używaj sobie...
nie raz to robiłeś chamie więc jeden raz więcej niczego tu już nie zmieni...;D
a teraz postrasz mnie jeszcze raz tą swoją ''kancelarią'' i napisz raz jeszcze że ''skreena'' ;D sobie zrobiłeś żałosny człowieczku ...;D
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:31
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Nie tylko wyborca ale fanatyk PIS .

Napisałem , tacy jak Ty wiedzą lepiej ode mnie kim jestem , nie musisz tego udowadniać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza