~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): piSSdzielce
tępi ludzie ...
tępaki
Bez komentarza , tylko dlatego że odpowiedziałbym używając adekwatnych słów , bardzo mi żal tego człowieka , swoim płaczem i stękaniem że obrażam skruszył moją chęć do twardej męskiej dyskusji z tym hipokrytą .
M21W2 napisał(a): Przypomnę tym co zapomnieli , koalicyjny rząd AWS - UW ( obecnie PO ) powstał w celu odsunięcia lewicy od władzy .
Po czterech larach rządu tamtej koalicji SLD wróciła do władzy z ponad 40% poparciem .
Do tych co piszą mój życiorys , wiedzę co ja robię i dlaczego mam pytanie , czy TVP Tusk lub TVN Urban pokazują protesty pod oddziałami TVP w całej Polsce , czy mówią czego dotyczą protesty i kto je organizuje .
Dlaczego akurat w dniach kiedy w eurokołchozie zapadają ważne decyzje o relokacji emigrantów oraz kilkudziesięciu zmianach w traktatach praktycznie likwidujących suwerenność państw narodowych , czy w TVP Tusk i TVN Urban coś o tym mówią .
Hasła protestu - WOLNA POLSKA - WOLNE MEDIA - PLURALIZM MEDIALNY , wiecie co to jest byli niewolnicy sowieccy obecnie godzący się na zamordyzm Tuska i jego towarzyszy czy też obecni poddani eurokołchozu .
Czy wasze media mówią wam o przestępczych działaniach marszałka Hołowni w sprawie Kamińskiego i Wąsika , nic nie wiecie bo wasza nienawiść do PiS i jego wyborców was pozbawiła możliwości logicznego myślenia .
Do ataku WYBORCA PiS Lucjan się odezwał zaznaczam , tylko i wyłącznie WYBORCA ,
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Nie tylko wyborca ale fanatyk PIS .