Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 17:54
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): gdzie ty byś mieszkał chłopie gdyby nie Wałęsa i Kwaśniewski z Millerem?....;D
domyślam się że w twojej ''polsze'' na wzór tej szalonego atosia macjarewicza...;D
byłbyś sobie pomieszkiwał nadal w jakimś popegieerowskim folwarczku a twoje Ocice zamiast chodniczków i asfaltowej ulicy nadal by tonęły w kurzu wzniecanym przez twoją furmankę...;D
rozumiesz różnice ...pomiędzy tamtą Polską a obecną?

Dawno się tak nie ubawiłem , miałem zamiar zamknąć laptopa i obejrzeć film , mam tu komika nie do zastąpienia , Twoje żarciki są nie do zastąpienia żadnym filmem .
Szkoda że do tercetu , Wałęsa , Kwaśniewski , Miller nie dołączyłeś siebie , ja w przeciwieństwie do Ciebie wiedziałem w jakim systemie żyłem , co Ty wiedziałeś o tamtym systemie nie spytam , nie miałeś żadnego pojęcia ,nie przystąpiłeś jak miliony robotników do walki z nim , dziś pełną piersią korzystasz z tego co im zawdzięczasz .

Żyjemy obecnie na kredyt , jak się skończą kredyty z eurokołchozu będziemy bankrutami jak Grecja .
KPO - kredyt który zaciągnął bezmyślnie Morawiecki będziemy spłacali do 2058 roku , nie my tylko Twoje wnuki i prawnuki .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 17:54:

~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): ;D
cienki boluś z ciebie...o taki....

---------------------------
jesteś tak tępy że nawet nie dociera do ciebie to że kopiujesz swój poprzedni wpis ...to jest właśnie popis tego jak ubogi masz zasób słów ...;D

A już myślałem że wdechy i wydechy oraz szklanka wody pomogły , nawet z szacunku zaczęłam pisać tobie , ciebie z dużej litery , złudne nadzieje , bez obelg i oszczerstw nie potrafisz żyć .

Dziś masz jeden plus , nie rozmnażasz się przez pączkowanie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 18:14
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a)

Dawno się tak nie ubawiłem , miałem zamiar zamknąć laptopa i obejrzeć film , mam tu komika nie do zastąpienia , Twoje żarciki są nie do zastąpienia żadnym filmem .
Szkoda że do tercetu , Wałęsa , Kwaśniewski , Miller nie dołączyłeś siebie , ja w przeciwieństwie do Ciebie wiedziałem w jakim systemie żyłem , co Ty wiedziałeś o tamtym systemie nie spytam , nie miałeś żadnego pojęcia ,nie przystąpiłeś jak miliony robotników do walki z nim , dziś pełną piersią korzystasz z tego co im zawdzięczasz .

Żyjemy obecnie na kredyt , jak się skończą kredyty z eurokołchozu będziemy bankrutami jak Grecja .
KPO - kredyt który zaciągnął bezmyślnie Morawiecki będziemy spłacali do 2058 roku , nie my tylko Twoje wnuki i prawnuki .

ty wiedziałeś w jakim systemie żyłeś? ...no i efekty teraz jak na dłoni...
nasiąkłeś komuną jak gąbka i do dzisiaj capisz nią jak stara jesionka naftaliną...;D
nie przystąpiłem do tego bo domyślałem czym się to skończy i jak widzę nie myliłem się ...nawet się z tego cieszę bo dzisiaj nikt mi nie powie że przyłożyłem rękę do rozkradania Polski...;D

dzisiaj żyjemy na kredyt?...a kto dzisiaj tak zadłużył Polskę ? ...Tusk? ;D
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 18:27
https://www.youtube.com/shorts/ow34RMW5yNk

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 18:17:

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 18:19:

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 18:27:

Tego W TVP - TUSK nie pokażą .

~~8 gwiazdk niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 18:28
Następny autorytet Łosia z Łocic , pisowski szmaciarz opłacany za miliony Kłeczek .
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 18:29
~~ niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 18:31
Zamach w Smoleńsku, zamach na TVP.
Pisdusie, jakie jeszcze znacie zamachy??
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 18:35
~~8 gwiazdk napisał(a): Następny autorytet Łosia z Łocic , pisowski szmaciarz opłacany za miliony Kłeczek .

Szacunek że masz swój autorytet , rząd ośmiu gwiazdek , nie wiem czy wiesz że Lis za poprzedniego rządu Tuska zarobił w TVP Tusk 21,2 mln zł .
Tego w TVN nie powiedzą .
~~ha ha niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 18:37
~~ napisał(a): Zamach w Smoleńsku, zamach na TVP.
Pisdusie, jakie jeszcze znacie zamachy??

Próba zamachu na Alika
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy