~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): gdzie ty byś mieszkał chłopie gdyby nie Wałęsa i Kwaśniewski z Millerem?....;D
domyślam się że w twojej ''polsze'' na wzór tej szalonego atosia macjarewicza...;D
byłbyś sobie pomieszkiwał nadal w jakimś popegieerowskim folwarczku a twoje Ocice zamiast chodniczków i asfaltowej ulicy nadal by tonęły w kurzu wzniecanym przez twoją furmankę...;D
rozumiesz różnice ...pomiędzy tamtą Polską a obecną?
Dawno się tak nie ubawiłem , miałem zamiar zamknąć laptopa i obejrzeć film , mam tu komika nie do zastąpienia , Twoje żarciki są nie do zastąpienia żadnym filmem .
Szkoda że do tercetu , Wałęsa , Kwaśniewski , Miller nie dołączyłeś siebie , ja w przeciwieństwie do Ciebie wiedziałem w jakim systemie żyłem , co Ty wiedziałeś o tamtym systemie nie spytam , nie miałeś żadnego pojęcia ,nie przystąpiłeś jak miliony robotników do walki z nim , dziś pełną piersią korzystasz z tego co im zawdzięczasz .
Żyjemy obecnie na kredyt , jak się skończą kredyty z eurokołchozu będziemy bankrutami jak Grecja .
KPO - kredyt który zaciągnął bezmyślnie Morawiecki będziemy spłacali do 2058 roku , nie my tylko Twoje wnuki i prawnuki .
Dopisane 07.01.2024r. o godz. 17:54:
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): ;D
cienki boluś z ciebie...o taki....
---------------------------
jesteś tak tępy że nawet nie dociera do ciebie to że kopiujesz swój poprzedni wpis ...to jest właśnie popis tego jak ubogi masz zasób słów ...;D
A już myślałem że wdechy i wydechy oraz szklanka wody pomogły , nawet z szacunku zaczęłam pisać tobie , ciebie z dużej litery , złudne nadzieje , bez obelg i oszczerstw nie potrafisz żyć .
Dziś masz jeden plus , nie rozmnażasz się przez pączkowanie .