Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

11445
PanM
7 stycznia 2024r. o 16:48
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Oglądam ostatnio sporo TV Republika aby mieć samodzielne zdanie na temat przekazywanych tam informacji . To co się leje w Republice to nieustający hardkorowy atak na koalicję.

Rozumiem , atak na koalicję , koalicję która realizuje swój program ***** *** jest zabroniony -zlikwidować TV Republika .
Przemku ja oglądałem przez osiem lat TVP , zapraszani byli przedstawiciele wszystkich opcji politycznych , ci z PO i tylko oni uciekali ze studia nie mając nic do powiedzenia poza atakowaniem dziennikarzy , po ucieczkach nawoływali do bojkotu TVP .
Już Tobie raz napisałem , zachowywali się jak Janusz na ostatnim naszym spotkaniu , krytyka gospodarza i tego co na stole .

********************************************************************************************************************************
Po pierwsze proszę nie nawiązuj kolejny raz do tego co miało miejsce w moim domu. Moje relacje z Januszem nie są tajemnicą ale to nie zmienia faktu że z wieloma jego poglądami się zdecydowanie zgadzam.
Co do obiektywnego prowadzenia programów w dawnej TP i dzisiaj w Republice wybacz.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 17:09
PanM napisał(a): Ale z przekazu TV Republika można wyciągnąć tylko jeden wniosek -- " PiS jako jedyny ma racje . Wszyscy pozostali to bandyci , złodzieje , kłamcy , oszuści. Że wybory zamanipulowane a wyborcy niedorośli i niemądrzy.

Nie wiem dlaczego posuwasz się do kłamstw , Wielu dziennikarzy krytycznie podnosi się do polityków PiS , np .Ziemkiewicz który odszedł z TVP , jedziesz przekazem PO dawnej koalicji AWS - UW .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 16:52:

PanM napisał(a): Po pierwsze proszę nie nawiązuj kolejny raz do tego co miało miejsce w moim domu

Podałem dobitny przykład zachowania polityków PO w TVP .
Myślałem że zrozumiesz , widzę że nie , więc Przepraszam .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 17:07:

PanM napisał(a): Nie interesuje Cię że ktoś jest ateistą.

Nareszcie z radością napisze że napisałeś prawdę , nie interesuje mnie że ktoś jest ateistą , w przeciwieństwie do Ciebie nie wypowiadam się w sprawach światopoglądowych dotyczących religii , wiary lub nie , jest to indywidualna sprawa każdego człowieka .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 17:09:

PanM napisał(a): Bo Ty i Twój brat i my mieszkamy w Unii.

Nie pisz za mnie , ja mieszkam w Polsce leżącej w Europie .
~~Jurek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 17:12
PanM napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~powtórzę , popieram wypowiedź Pietrzaka w stu procentach , dokopał Niemcom tak jak im się należy .

*******************************************************************************************************************************
Niemcy anno domini 2024 to nasz sojusznik czy śmiertelny wróg ?
Dopisane 07.01.2024r. o godz. 16:42:
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Jurku -- KOALICJA
To nie jest jakiś wymysł polityków. To decyzja wyborców. Jedni sa za PiS , inni za Po , inni za POLSKA 2050 , PSL , LSD itp.
Raz jeszcze WOLA I GŁOSY WYBORCÓW. A oni to ludzie . Twoi sąsiedzi i wszyscy których widzisz lub nie.
Przemku czy dobrze zrozumiałem wpis twój………?
KOALICJĘ ………
stworzyli wyborcy …?
czy może odwrotnie politycy utworzyli a suweren uznał ……??

*******************************************************************************************************************************
Nie zmuszaj mnie aby myślał że masz problemy z logiką.Bez SUWERENA /WYBORCY / nie ma ani koalicji ani opozycji. Najpierw ktoś musi rzucić propozycję i szukać poparcia . Najpierw lokalnie a potem jak się uda na skalę makro.
Masz siłę przebicia to musisz suwerenowi położyć coś na stół.
8 lat temu PiS położył 500 + .Ludzie to łyknęli .Potem za podatki podatnika przekupywali ich do teraz.

Przemku czyli spotkaliśmy się w tym punkcie nazywanym logiką …
napisałem wyżej obiecali suwerenowi i dlatego teraz rządzą jako koalicja
tylko czy była to tylko kiełbasa wyborcza …?
jeżeli 500+ uważasz za przekupstwo …
to jak nazwać za pieniądze podatnika Kindergeld…
to jak nazwać osoby które za pieniądze podatnika chociaż mają pięcioletni zakaz pracy żyje jak pączek w maśle …
to jak to nazwać wprowadzenie państwa w patową pozycję praworządności …
kierujesz się bardzo często polityką Unii Europejskiej , czyli jest nieomylna …?
zapytam wprost Przemku kiedy ostatni raz odwiedziłeś Niemcy
~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 17:18
nie wiem po co Lucuś brniesz w te swoje fantazje ...chore jak ty ...
pieprzysz o tych różnych opcjach politycznych zapraszanych dot tej swojej piSSdzielskiej szczujni a kiedy podałem przykład jak robiono i w jaki sposób z ''konfą '' to zamilkłeś ...
po co wracasz ponownie do tego co było u PanM w domu?....na dodatek łżesz o tym jak to wg. ciebie uciekałem...;D
ja faceciku z móżdżkiem pierwotniaka- nie wiem czy to zrozumiesz co to oznacza- zazwyczaj unikam agresji nawet jeśli może być ona tylko słowna...
zazwyczaj to robię chociaż bywa że tak jak w twoim przypadku , trudno jest przejść obok kogoś takiego jak ty przepełnionego kłamstwem ,łgarstwem i nie zareagować...
teraz kmiotku po raz kolejny wracasz do tamtego spotkania bo to jesteś cały ty ...bazujący na chęci skłócenia ludzi ,poróżnienia ich w każdej kwestii bo ty jesteś zwykłym nienawistnikiem pozbawionym elementarnej nawet ludzkiej przyzwoitości ...
lubisz zapach szamba ,lubisz się w nim nurzać stąd twoje zachowanie bo tracisz oddech kiedy takiego czegoś ci zaczyna brakować...stąd taki twój pęd ku środowiskom piSSdzielskim...
teraz coś tam pieprzysz o ziemkiewiczu ...a co robił zanim odszedł z tvszczujni ?...a co zrobił inny piSSdzielec mianowicie wolski? ...co teraz robią te szuje karnowscy ...teraz jęczą szmaciarze nad tym że kończą się im dotacje ale milczą o tym że za tamtej piSSdielskiej władzy ''zarobili''na nich ponad ''pięć baniek''
a o tym marnym gnomie pietrzaku nawet się nie wypowiadaj bo jak widzę nawet tego nie zakumałeś pisząc że ''dokopał on Niemcom''
a niby jak to zrobił według ciebie?
....nie napiszesz ....nie wiem do jakiej jeszcze posuniesz się głupoty w tych swoich wpisach ale ta twoja durno.wa.ta fantazja jak widzę nie ma ograniczeń...
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 17:24
Przemku , pisząc swój pierwszy komentarz napisałem , tacy jak Ty wiedzą więcej o mnie jak ja o sobie , widzę że pisanie insynuacji o mnie sprawia Tobie taką samą przyjemność jak pozostałym plotkarzom z Januszem na czele .
Jeżeli tak to nie odmawiaj sobie tej przyjemności , ja raz zrobiłem coś czego do dziś nie mogę sobie wybaczyć to jest założenia tematu o fałszywym koledze .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 17:24:

M21W2 napisał(a): ja faceciku z móżdżkiem pierwotniaka- nie wiem czy to zrozumiesz co to oznacza- zazwyczaj unikam agresji nawet jeśli może być ona tylko słowna...

Nie pochlebiaj sobie , nie napiszesz żadnego komentarza bez obelgi i próby poniżania adwersarza , jesteś żałosny , wyrazy współczucia .
Tobie wolno więcej , obszczekuj dowoli , zaspakajaj swoje EGO .
Miłego wieczoru - ZAROZUMIALCZE .
7 stycznia 2024r. o 17:30
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM

Nie pisz za mnie , ja mieszkam w Polsce leżącej w Europie .

gdzie ty byś mieszkał chłopie gdyby nie Wałęsa i Kwaśniewski z Millerem?....;D
domyślam się że w twojej ''polsze'' na wzór tej szalonego atosia macjarewicza...;D
byłbyś sobie pomieszkiwał nadal w jakimś popegieerowskim folwarczku a twoje Ocice zamiast chodniczków i asfaltowej ulicy nadal by tonęły w kurzu wzniecanym przez twoją furmankę...;D
rozumiesz różnice ...pomiędzy tamtą Polską a obecną?

14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 17:31
Janusz , dwie szklanki wody , wdechy i wydechy aż do skutku .

Nie męcz się , twoje pustosłowie mnie bawi .
7 stycznia 2024r. o 17:41
;D
cienki boluś z ciebie...o taki....

---------------------------
jesteś tak tępy że nawet nie dociera do ciebie to że kopiujesz swój poprzedni wpis ...to jest właśnie popis tego jak ubogi masz zasób słów ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza