~~Lubczyk napisał(a): Wzruszający był wczorajszy wywiad, Donald i najprawdzijsi redaktorzy
~~Makowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lubczyk napisał(a): Wzruszający był wczorajszy wywiad, Donald i najprawdzijsi redaktorzy
Aż się popłakałem ….
Ze śmiechu…
Zastosowana autokorekta
~~Makowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lubczyk napisał(a): Wzruszający był wczorajszy wywiad, Donald i najprawdzijsi redaktorzy
Aż się popłakałem ….
Ze śmiechu…
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Makowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lubczyk napisał(a): Wzruszający był wczorajszy wywiad, Donald i najprawdzijsi redaktorzy
Aż się popłakałem ….
Ze śmiechu…
***************************************************************************************************************************
I bardzo dobrze . To oznaka zdrowia . Dla jeszcze lepszego nastroju mam wiadomość że nowa organizacja" KOMITET OBRONY WIĘŹNIÓW POLITYCZNYCH " rozpoczęła zbiórkę datków na dwóch biednych , " niesprawiedliwie skazanych" byłych ministrów . Celem jest zebranie 36 tysięcy miesięcznie jako rekompensaty dla obu panów za stracone wypłaty.
Teraz ci od śmiechu mają dylemat.
Po pierwsze nie wiadomo co śmieszniejsze . Po drugie na co wpłacać ? Na Rydzyka , na TV Republika , czy na biednych polityków w więzieniu.
Dobrze żeby nowe władze pozamykaly jeszcze zamordystow covidowych.Pan PanieM też powinien stanąć przed sądem na ławie oskarżonych za publiczne nawolywanie do aresztu domowego osób ,które się nie zaszczepiły.Pan,mam nadzieję,nie jest szurem i już po 6 dawce eliksiru od Schwaba i Gatesa.