Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 15:16
Moje orędzie noworoczne już w TVN Info, prawdopodobnie po polsku ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 15:42
Przez pomyłkę na neoTVN puścili o sobie teraz film,..... jakieś rozmowy czy coś, chyba zapomnieli zlikwidować?
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 15:43
~~ napisał(a): "Niemożliwe stało się możliwe! Dziś wieczorem w TVP (!) moje orędzie noworoczne. Po raz pierwszy od dziesięciu lat. I to po polsku!" ( premier Donald Tusk )

Pisdzielce też mogą posłuchać!!:D:D:D:D

Dyktator siłowo przejął TVP , obsadził swoimi dziennikarzami z TVN , Wyborczej osiągnął swój cel , nikt jemu nie będzie zadawał trudnych pytań , nawet 100 lat , 100 lat zaśpiewają .
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 15:47
~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a): Mnie ciekawi czym to się Marek Sierocki tak naraził? Od 1986 roku pracował w TVP. W 2013 Odznaczony przez Komorowskiego , aż tu nagle na bruk.

Komu zawinili:
Anna Gacek,
Wojciech Mann,
Wojciech Waglewski,
Bartosz Waglewski,
Jan Chojnacki,
Gaba Kulka,
Artur Andrus,
Jerzy Sosnowski,
Dariusz Rosiak,
Michał Nogaś,
Robert Kantereit,
Marcin Zaborski,
Artur Orzech,
Piotr Kaczkowski,
Piotr Metz,
Piotr Stelmach
Marcin Kydryński
Agnieszka Szydłowska,
Michał Olszański,
Marek Niedźwiecki

Komu zawiniła radiowa Trójka? Przecież oni tylko piosenki grali.Twój bólt łuku jest większy niż mój ?
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 15:57
Tu przykład dla wyznawców Tuska , Poznań bastion PO , jego bolesławieccy wyznawcy co o tym sądzicie .

W nagrodę dostali - " Regionalne rozgłośnie Polskiego Radia postawione w stan likwidacji. W tym Radio Poznań! Zgodnie z decyzją podjętą przez Bartłomieja Sienkiewicza, ministra kultury i dziedzictwa narodowego, wraz z dniem 29 grudnia, zadecydowano o likwidacji 17. spółek regionalnych rozgłośni Polskiego Radia. "

Mnie to przypomina "reformy " Balcerowicza , likwidować a następnie sprzedać za przysłowiową złotówkę zachodnim inwestorom .
Same onety i wyborcze , to cel Tuska i jego towarzyszy .
~~Jarząbek niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 16:05
PO polsku nie słucham, POczekam jak będzie PO niemiecku:)
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 16:09
Orędzie Donalda ;

~~Bubu niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 16:18
Yogi jak się dowiedział że będzie po polsku to wyskoczył do biedry żeby się uspokoić:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!