Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~ha ha niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 22:26
~~Jurek napisał(a): Nie mam potrzeby się tłumaczenia , nikt za mnie życia nie przeżyje , lecz jestem z rocznika gdzie szacunek miał znaczenie , nie podzieli mnie żadna wojenka partyjna ,
a moje zdanie nie zmienię co do osób
które kłamały , kłamią i będą kłamały
a takim jest co drugi polityk , a zwłaszcza Tusk
i nie ma to nic wspólnego z poparciem PiSu
wszyscy tylko nie on , do dzisiaj nie wytłumaczył mi nikt obrotu sprawy
„ już tłumaczyłem 153 razy nigdzie się nie wybieram a zwłaszcza do Brukseli ….
jak mu tak bardzo teraz zależy na pięknej
płynącej miodem i mlekiem Polsce …
to dlaczego pokarał Polaków ośmioletnimi
rządami PiS , które tak zdewastowały Polskę
że aż zagłosowałem na PiS …

Bo jesteś pisowskim fiutem na wygnaniu . Ja w Polsce dzierżawię hale i plac muszę sam sprzątać .Janusza to możesz w pompę cmoknąć .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
2 stycznia 2024r. o 22:37
~~Jurek napisał(a): Nie mam potrzeby się tłumaczenia , nikt za mnie życia nie przeżyje , lecz jestem z rocznika gdzie szacunek miał znaczenie , nie podzieli mnie żadna wojenka partyjna ,

**********************************************************************************************************************
Tak się składa że Polską nie powinien rządzić i decydować o wszystkim " Ein wiesz kto ". Polska to ponad wszystko Polacy.
Ostatnie osiem lat były skrajnym niechlubnym przykładem uwłaszczenia się zwycięskiej politycznej koterii na całym publicznym majątku. Nie ma takiego obszaru w polityce , gospodarce , stosunkach zewnętrznych i wewnętrznych aby nie zostawili po sobie szamba. / Górnicy w kopalniach nie mają opłaconego ZUS za ostatni kwartał /
Polska to 38 milionów Polaków tu i śmiem twierdzić drugie tyle na emigracji. Bywałem wiele w świecie ale nigdy nie trafiłem na miejsce bez Polaków.
My Polacy mamy taką a nie inną ordynację wyborczą ./ nomen omen ściągniętą żywcem z Radzieckiego kraju rad./
P

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 22:28:

Partia , przywódca i 38 milionów nie mające nic do gadania.

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 22:33:

Trzymajmy się " TU I TERAZ ".
Czy jako obywatele którzy wyrwali się z jarzma komuny możemy dopuścić aby ktoś z chorymi urojeniami budował nam ją na nowo ?
Polska to wszyscy Polacy a nie tylko ci popierający PiS których jest 7,5 miliona. A co z pozostałymi 30 milionami ?
Czy te 30 milionów ma prawo do swoich poglądów marzeń , wizji , światopoglądu i ponad wszystko do ojczyzny z wolnością gospodarczą. Po co kurczowo trzymać się państwowych firm ?
Wiemy po co . Po to aby zatrudniać swoich i jednocześnie kupować nimi głosy wyborcze.

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 22:35:

Nie ma takiej opcji Jurku aby głosować na PiS i nie mieć żadnych do niego sympatii . Do PiS i do kościoła .
Tam przywódca nazywa te 30 milionów wprost -- " NASI WROGOWIE ! ".
Nie konkurencja , nie adwersarze , nie interlokutorzy , nie inaczej mylący , nie inaczej wierzący , n

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 22:35:

Nie ma takiej opcji Jurku aby głosować na PiS i nie mieć żadnych do niego sympatii . Do PiS i do kościoła .
Tam przywódca nazywa te 30 milionów wprost -- " NASI WROGOWIE ! ".
Nie konkurencja , nie adwersarze , nie interlokutorzy , nie inaczej mylący , nie inaczej wierzący , n

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 22:37:

" Nasi wrogowie " Jurku. To mówi za wszystko. Ja nie dopuszczam aby mój prezydent , premier i ich szef był "MOIM WROGIEM"
Bo moim wrogiem jest Putin.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Sinawa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 22:54
~~Jurek jeszcze spokojny napisał(a): Czy Jurek zamiatał plac u Niemca? ...zapewne tak bo raczej nie jest on jego własnością ...;D

Janusz za daleko sobie pozwoliłeś , powiedz skąd masz takie wiadomości , po pierwsze wyjaśniłem ci na ławeczce , co porabiam w Niemczech , a teraz ci odpowiem oficjalnie
Jesteś łgarzem , i tchórzem , a odwiedzę ciebie na 100 % przy najbliższej wizycie w Bolesławcu i to nie są czcze słowa , i powiesz mi to prosto w oczy , nie będę tu używał słów
nieprzyzwoitych , nie próbuj sobie z tego drwić , będziesz musiał mnie poznać z tej drugiej strony .
A teraz dla wyjaśnienia Łgarz Janusz
uzyskał pełne informacje o mojej działalności
na terenie Niemiec , nie prawda jest łgarstwo
wymyślone o zamiataniu placu , oczywiście plac który wynajmuje od Niemca wraz z warsztatem nie jest moją własnością, lecz wydzierżawiony od 1989 roku , w ramach umowy najmu Niemiec właściciel jest zobowiązany o dbanie i porządek ,
Właścicielem jestem całego wyposażenia
Warsztatu samochodowego , samochodów
przeznaczonych do sprzedaży , jestem sam swoim szefem pracuje kiedy ja mam na to ochotę , Niemiec to u mnie może zarobić trochę pojechać do przeglądu , przywieźć
części do samochodów , przywieźć samochód zakupiony na aukcji , wielu kolegów z Bolesławca pracowało u mnie , więc zanim dalej zaczniesz pisać Janusz zastanów się głęboko , a jeśli nie zrozumiesz tego co do ciebie napisałem , odpowiem ci tylko jedno
nie byłem nigdy karmiony gapami .
i jednak może będziesz bardziej ty potrzebował kancelarii…

dzisiaj to ja ci napiszę krótko bo to nie czas na popierdółki...;D
przemyśl jeszcze raz co wypisujesz i to co ja wcześniej napisałem...
może wtedy coś do ciebie dotrze Jurek...

a straszenie Jurek to zostaw dla tych których możesz wystraszyć...to straszenie jest z twojej strony cholernie głupie ...
zwłaszcza kiedy sam wspominasz że to mnie może czekać ''kancelaria'' ....;D
był tu już kiedyś taki jeden co to też straszył...;D
oj Jurek ,Jurek ...to twoje nadęte ''ego'' i emocje...
i tak jak sobie nie raz z tego kpiłem tak i teraz też robię ...
zluzuj rajty chłopie....;D
~~Brzoskwiniowy Bieluń niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 22:56
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Nie mam potrzeby się tłumaczenia , nikt za mnie życia nie przeżyje , lecz jestem z rocznika gdzie szacunek miał znaczenie , nie podzieli mnie żadna wojenka partyjna ,

Bo jesteś pisowskim fiutem na wygnaniu . Ja w Polsce dzierżawię hale i plac muszę sam sprzątać .Janusza to możesz w pompę cmoknąć .

Wielkiej różnicy między nami nie widzę jak nadmieniłeś ja jestem F……… na wygnaniu
A ty Fi………ut klakier
~~Sinawa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 23:04
no widzisz...już masz następnego kandydata do ''kancelarii''....;D
ale ty gościu jesteś wrażliwy....

''... ja jestem F……… na wygnaniu
A ty Fi………ut klakier...''

jak wspominasz o sobie to z tego ''F...'' tylko to zostaje i kropeczki ale jak piszesz o kimś innym to już Fi ....ut wchodzi w całości...bez auto cenzury...;D

;D idę na podusię a ty Jurek tak jak wspomniałem ...przemyśl to i owo...;D
~~Jurek niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 23:49
Masz problem Janusz z Lucjanem nie wstawiaj mnie między twoje wyimaginowane gierki
, a jak uważasz że meżczyźni noszą rajty ………
to ci jeszcze raz nadmienię klasyka , damskie się nie liczą ..
może zrozumiesz , by nie wstępować na tą ścieżkę ubliżania .
Wspominasz tego co nie ma wśród nas ???
~~BrettGag niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 0:04
In the contemporary era, we've got a myriad of games to engage with, but not every gameplay we engage in will linger in our memories for years, beckoning us to revisit. Crash Bandicoot is a noteworthy illustration of such games. Enjoy the experience!
~~Ben niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 6:52
To nie jest "przejęcie mediów przez nowy rząd", tylko odebranie ich partii, która bezprawnie je sobie przywłaszczyła, przerobiła na maszynkę do propagandy i zwrócenie obywatelom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza