Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Sinawa Cynia niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 7:21
~~Jurek napisał(a): Masz problem Janusz z Lucjanem nie wstawiaj mnie między twoje wyimaginowane gierki
, a jak uważasz że meżczyźni noszą rajty ………
to ci jeszcze raz nadmienię klasyka , damskie się nie liczą ..
może zrozumiesz , by nie wstępować na tą ścieżkę ubliżania .
Wspominasz tego co nie ma wśród nas ???

nie mam najmniejszego problemu ani z Lucjanem ani z tobą...
po prostu zabawiam się z wami tak jak robi to ktoś kto wspomina o tobie jako ''malinowym nosie'' czy ''folksdojczu''...jest to tym bardziej zabawne że ty na to reagujesz niezwykle emocjonalnie....;D
czy ''mężczyźnie noszą rajty''?....być może ...ja tam wolę w mroźne dni getry ...a ty?....;D
jak widzę nawet prostej przenośni nie rozumiesz uciekając ponownie w swoją -bo to przecież twoje słowa -''klasykę '' o tych damskich co się nie liczą....;D
zresztą to określenie w zestawieniu z innymi to ''pikuś''

''...może zrozumiesz , by nie wstępować na tą ścieżkę ubliżania ...''

sorki -memorki ale gdzie ja ci ubliżam?
myślę że nie podasz takiego przykładu...

''Wspominasz tego co nie ma wśród nas ''
nie inaczej...bo to co teraz robisz to wypisz-wymaluj tego kopia...

przemyśl to...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 9:04
Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
jak jest to zabawą dla ciebie upokarzające teksty wpisywać z nieprawdą , to ci wyjaśnię
odczłowieczony jesteś, żaden inteligentny człowiek nie prowokuje by uzyskać poklask
już ci wyjaśniłem na ławeczce , jak bardzo przewidywalny jesteś w swojej strategii
prowokujesz by wykorzystać , tak było z tym co odszedł , i możesz wypisywać tomy tłumaczeń , typu zabawa , ja z wami pogrywam , przypuszczam iż większość forumową tym nie przekonasz.
Ty tym żyjesz to jest twój tlen codzienny ,
W dobie dzisiejszych czasów informacje pozyskiwane z internetu łykasz jak bocian żabę bez analizy , widzisz dopisujesz się
z rozmachem do tych którzy nie mają krzty
odwagi powiedzieć mi to prosto w oczy , i z tym , malinowym , i z tymi zimowymi sandałami , przypisując mi iż zmierzam w kierunku tego co nie ma hmm,
w jakim kierunku mógłbym określić
twoje wywody …?
Przypuszczam iż nie pomylę się pisząc
w kierunku patologi społecznej …
może zrozumiesz dlaczego ludzie popełniają błędy tkwiąc w przekonaniu iż prawda jest tylko po ich stronie …
Dla przykładu wykonałeś pracę nie zadawalającą zleceniodawcę , więc przyjmij z pokorą i popraw przepraszając , tak zachowuje się prawidłowo człowiek inteligentny , nie będę wyciągał tu szczegółów
niepotrzebnych .
a ty myśl co piszesz i do kogo ….
~~xyz niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 10:20
~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
jak jest to zabawą dla ciebie upokarzające teksty wpisywać z nieprawdą , to ci wyjaśnię
odczłowieczony jesteś, żaden inteligentny człowiek nie prowokuje by uzyskać poklask
już ci wyjaśniłem na ławeczce , jak bardzo przewidywalny jesteś w swojej strategii
prowokujesz by wykorzystać , tak było z tym co odszedł , i możesz wypisywać tomy tłumaczeń , typu zabawa , ja z wami pogrywam , przypuszczam iż większość forumową tym nie przekonasz.
W dobie dzisiejszych czasów informacje pozyskiwane z internetu łykasz jak bocian żabę bez analizy , widzisz dopisujesz się
odwagi powiedzieć mi to prosto w oczy , i z tym , malinowym , i z tymi zimowymi sandałami , przypisując mi iż zmierzam w kierunku tego co nie ma hmm,
twoje wywody …?
może zrozumiesz dlaczego ludzie popełniają błędy tkwiąc w przekonaniu iż prawda jest tylko po ich stronie …
Dla przykładu wykonałeś pracę nie zadawalającą zleceniodawcę , więc przyjmij z pokorą i popraw przepraszając , tak zachowuje się prawidłowo człowiek inteligentny , nie będę wyciągał tu szczegółów
niepotrzebnych .

Pytanie po jakiego ty się tu rozpisujesz mieszkając w Niemczech ,lepiej przypilnuj tych niemiaszków żeby posprzątali ci plac ,wywieźli złom przecież ty im za te usługi płacisz .
~~Jurek niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 11:25
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
twoje wywody …?
niepotrzebnych .

Pytanie po jakiego ty się tu rozpisujesz mieszkając w Niemczech ,lepiej przypilnuj tych niemiaszków żeby posprzątali ci plac ,wywieźli złom przecież ty im za te usługi płacisz .

Po co wtykasz swój nosek …..
~~Żółtobiały Rokitnik niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 11:47
ledwo się nowy rok zaczął ,
a tutaj po STAREMU
~~Sinawa Cynia niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 12:15
~~Jurek napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
twoje wywody …?
niepotrzebnych .

Po co wtykasz swój nosek …..

już ci przeszkadza fakt że ktoś też cię w pewien sposób podsumowuje?...może więcej pokory Jurek a nie oburzenie....
znajdę więcej czasu to i na to co tam wcześniej skleciłeś ci odpowiem...
teraz mam inne zajęcie ...
11445
PanM
3 stycznia 2024r. o 12:20
Dzień po dniu telewizja publiczna staje się coraz bardziej cywilizowana. Brak jej jeszcze tego sznytu i klasy ale miejmy nadzieję że to kwestia czasu. Optymizmem napawa odejście od nachalnej propagandy. Niech TV publiczna oznacza TV dla wszystkich. Bez względu na poglądy , światopogląd , orientacje , pochodzenie , status materialny i społeczny.
38 milionów Polaków to 38 milionów oddzielnych bytów i ocen rzeczywistości. Nikt z nich nie ma prawa do zawłaszczania sobie prawa narzucania swojej woli innym.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Karmelowopłowy Rokitnik niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 12:23
~~Żółtobiały Rokitnik napisał(a): ledwo się nowy rok zaczął ,
a tutaj po STAREMU

Malinowy po sylwestrze meykap sobie robił , ale dentaturowe wykwity nie tak łatwo zamaskować ,więc wścieka się .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza