~~Jurek napisał(a): Masz problem Janusz z Lucjanem nie wstawiaj mnie między twoje wyimaginowane gierki
, a jak uważasz że meżczyźni noszą rajty ………
to ci jeszcze raz nadmienię klasyka , damskie się nie liczą ..
może zrozumiesz , by nie wstępować na tą ścieżkę ubliżania .
Wspominasz tego co nie ma wśród nas ???
~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
jak jest to zabawą dla ciebie upokarzające teksty wpisywać z nieprawdą , to ci wyjaśnię
odczłowieczony jesteś, żaden inteligentny człowiek nie prowokuje by uzyskać poklask
już ci wyjaśniłem na ławeczce , jak bardzo przewidywalny jesteś w swojej strategii
prowokujesz by wykorzystać , tak było z tym co odszedł , i możesz wypisywać tomy tłumaczeń , typu zabawa , ja z wami pogrywam , przypuszczam iż większość forumową tym nie przekonasz.
Ty tym żyjesz to jest twój tlen codzienny ,
W dobie dzisiejszych czasów informacje pozyskiwane z internetu łykasz jak bocian żabę bez analizy , widzisz dopisujesz się
z rozmachem do tych którzy nie mają krzty
odwagi powiedzieć mi to prosto w oczy , i z tym , malinowym , i z tymi zimowymi sandałami , przypisując mi iż zmierzam w kierunku tego co nie ma hmm,
w jakim kierunku mógłbym określić
twoje wywody …?
Przypuszczam iż nie pomylę się pisząc
w kierunku patologi społecznej …
może zrozumiesz dlaczego ludzie popełniają błędy tkwiąc w przekonaniu iż prawda jest tylko po ich stronie …
Dla przykładu wykonałeś pracę nie zadawalającą zleceniodawcę , więc przyjmij z pokorą i popraw przepraszając , tak zachowuje się prawidłowo człowiek inteligentny , nie będę wyciągał tu szczegółów
niepotrzebnych .
a ty myśl co piszesz i do kogo ….
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
jak jest to zabawą dla ciebie upokarzające teksty wpisywać z nieprawdą , to ci wyjaśnię
odczłowieczony jesteś, żaden inteligentny człowiek nie prowokuje by uzyskać poklask
już ci wyjaśniłem na ławeczce , jak bardzo przewidywalny jesteś w swojej strategii
prowokujesz by wykorzystać , tak było z tym co odszedł , i możesz wypisywać tomy tłumaczeń , typu zabawa , ja z wami pogrywam , przypuszczam iż większość forumową tym nie przekonasz.
W dobie dzisiejszych czasów informacje pozyskiwane z internetu łykasz jak bocian żabę bez analizy , widzisz dopisujesz się
odwagi powiedzieć mi to prosto w oczy , i z tym , malinowym , i z tymi zimowymi sandałami , przypisując mi iż zmierzam w kierunku tego co nie ma hmm,
twoje wywody …?
może zrozumiesz dlaczego ludzie popełniają błędy tkwiąc w przekonaniu iż prawda jest tylko po ich stronie …
Dla przykładu wykonałeś pracę nie zadawalającą zleceniodawcę , więc przyjmij z pokorą i popraw przepraszając , tak zachowuje się prawidłowo człowiek inteligentny , nie będę wyciągał tu szczegółów
niepotrzebnych .
Pytanie po jakiego ty się tu rozpisujesz mieszkając w Niemczech ,lepiej przypilnuj tych niemiaszków żeby posprzątali ci plac ,wywieźli złom przecież ty im za te usługi płacisz .
~~Jurek napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz albo nie rozumiesz tego co piszesz , lub masz jakieś niezdiagnozowane urojenia ,
twoje wywody …?
niepotrzebnych .
~~Żółtobiały Rokitnik napisał(a): ledwo się nowy rok zaczął ,
a tutaj po STAREMU