Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 19:27
Oglądam czasami Tuskową TVP , prowadzący były pracownik TVP i TVN mówił coś o wodzie , czystej wodzie , czyżby chodziło o robienie czystej wody z mózgów oglądających , wyłączyłem i nie oglądam , efekty robienia wody z mózgu ujawniają się już u niektórych zwolenników Likwidatora Tuska .

Na protestach w Poznaniu Poznaniacy zauważyli że JAK NADAJE REPUBLIKA UŚMIECH Z TWARZY TUSKA ZNIKA , marszczy twarz i zaciska pięści .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowy Groszek niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:30
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): NSZZ " Niezdarność " przekształcona w AWS zrzuciła ratowanie stoczni w łapy rydzykowej fundacji.

Teraz bronisz tej Niezaradności , AWS TO KOALICJA OK . 60 PARTII Z PARTIĄ TUSKA , BUZKA , LEWANDOWSKIEGO która nazywała się UNIA WOLNOŚCI .
Wszystkie te partyjki i partia Tuska tak się kłóciły że zapomnieli że rządzą Polską , w wyborach w 2000 dostali kopa , Polacy woleli w ich miejsce powierzyć władzę postkomunistom na czele z pupilem Jaruzelskiego Millerem .

Część polityków AWS Krzaklewskiego i UW Tuska i Lewandowskiego postanowili zrobić " Przemków " w balona , Tusk z UW , komunista i TW Olechowski oraz działacz Solidarności Maciej Płażyński zmienili nazwę , AWS- UW na Platformę Obywatelską , przebiegły rudy lis Tusk pozbył się z PO Olechowskiego i Płażyńskiego został samodzielnym przywódcą PO .
Dziś ponownie mamy koalicję kilkunastu partyjek spadkobiercy AWS- UW ( PO ) , Trzecia Droga która jak kiedyś Nowoczesna miała być czymś nowym na scenie politycznej jest Nowoczesną bis , nawet założyciel Nowoczesnej Petru jest w ich szeregach .
Wszystkim na nosie pogrywa postkomunista Czarzasty , mówi im prosto w twarz , stanowiska dla Lewicy lub nowe wybory , bez postkomunistów Tusk miałby 220 posłów , rządy mniejszościowe niemal zawsze kończyły przyśpieszonymi wyborami .

Przemku nadal pisz źle o AWS - UW jednocześnie popieraj AWS- UW pod nowym szyldem Koalicja Obywatelska ,

Dlaczego wieśniaku pomijasz to że w UW był twój OBECNY notariusz z Belwederu ?
~~dawny twój znajomy niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:32
M21W2 napisał(a): Oglądam czasami Tuskową TVP , prowadzący były pracownik TVP i TVN mówił coś o wodzie , czystej wodzie , czyżby chodziło o robienie czystej wody z mózgów oglądających , wyłączyłem i nie oglądam , efekty robienia wody z mózgu ujawniają się już u niektórych zwolenników Likwidatora Tuska .

Na protestach w Poznaniu Poznaniacy zauważyli że JAK NADAJE REPUBLIKA UŚMIECH Z TWARZY TUSKA ZNIKA , marszczy twarz i zaciska pięści .

Złotko , jak ty się brzydko starzejesz , nie wstyd ci przed rodziną i sąsiadami ?
~~ niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:34
Sąsiedzi już dawno się od niego odwrócili .
14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 19:35
~~Konwalia ogrodowa napisał(a): Spakowałeś już gajerek na wyjazd do stolycy by pomaszerować pod rączkę z prezesem ?
Powiedz mi tak szczerze , czy zgadzasz się aby w TVP królował pluralizm i aby była nasza , Twoja i moja ?

Nie była , nie jest Twoja - moja , pluralizm medialny to media z dziennikarzami o różnych poglądach , tak było przez ostatnie osiem lat , obecnie mamy namiastką pluralizmu medialnego dzięki TV Republika , namiastka bo Republika swoim zasięgiem obejmuje tylko 60% obszaru Polski .
Nie myślę o żadnym gajerku tylko o ciepłym ubranku , bez względu na pogodę tam będę , mój prezes działaczy opozycji antykomunistycznej , ludzi Wolności i Solidarności będzie szedł razem ze mną i pozostałymi kolegami opozycjonistami z czasów PRL .
~~Kroksomia perłowa niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:42
Nie wstyd ci że będziesz maszerował pod rękę z tymi co rozkradli Polskę ? Nie będzie ci wstyd że idziesz obok tych co niszczyli praworządność w Polsce i doprowadzili do tego że nawet ciebie skłócili z bratem? Nie będzie ci wstyd że pójdziesz obok tych którzy upodlili Polaków wyzywając ich od dziadów ,bydła itp? Tobie nie będzie wstyd bo jesteś nieodrodnym synem tych partyjniackich łajz i właśnie wśród nich najlepiej się czujesz.
14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 19:43
~~Karminowy Groszek napisał(a): Dlaczego wieśniaku pomijasz to że w UW był twój OBECNY notariusz z Belwederu ?

Z " lepszym " sortem gardzącym ludźmi ze wsi nie dyskutuję , " lepszemu " sortowi życzę zdrowia , na rozum za późno .
~~Antek niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:48
M21W2 napisał(a): Oglądam czasami Tuskową TVP , prowadzący były pracownik TVP i TVN mówił coś o wodzie , czystej wodzie , czyżby chodziło o robienie czystej wody z mózgów oglądających , wyłączyłem i nie oglądam , efekty robienia wody z mózgu ujawniają się już u niektórych zwolenników Likwidatora Tuska .

Uważaj Lucuś żeby Tusk nie pociągnął cię z zaciśniętej pięści między oczy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.