M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): NSZZ " Niezdarność " przekształcona w AWS zrzuciła ratowanie stoczni w łapy rydzykowej fundacji.
Teraz bronisz tej Niezaradności , AWS TO KOALICJA OK . 60 PARTII Z PARTIĄ TUSKA , BUZKA , LEWANDOWSKIEGO która nazywała się UNIA WOLNOŚCI .
Wszystkie te partyjki i partia Tuska tak się kłóciły że zapomnieli że rządzą Polską , w wyborach w 2000 dostali kopa , Polacy woleli w ich miejsce powierzyć władzę postkomunistom na czele z pupilem Jaruzelskiego Millerem .
Część polityków AWS Krzaklewskiego i UW Tuska i Lewandowskiego postanowili zrobić " Przemków " w balona , Tusk z UW , komunista i TW Olechowski oraz działacz Solidarności Maciej Płażyński zmienili nazwę , AWS- UW na Platformę Obywatelską , przebiegły rudy lis Tusk pozbył się z PO Olechowskiego i Płażyńskiego został samodzielnym przywódcą PO .
Dziś ponownie mamy koalicję kilkunastu partyjek spadkobiercy AWS- UW ( PO ) , Trzecia Droga która jak kiedyś Nowoczesna miała być czymś nowym na scenie politycznej jest Nowoczesną bis , nawet założyciel Nowoczesnej Petru jest w ich szeregach .
Wszystkim na nosie pogrywa postkomunista Czarzasty , mówi im prosto w twarz , stanowiska dla Lewicy lub nowe wybory , bez postkomunistów Tusk miałby 220 posłów , rządy mniejszościowe niemal zawsze kończyły przyśpieszonymi wyborami .
Przemku nadal pisz źle o AWS - UW jednocześnie popieraj AWS- UW pod nowym szyldem Koalicja Obywatelska ,
M21W2 napisał(a): Oglądam czasami Tuskową TVP , prowadzący były pracownik TVP i TVN mówił coś o wodzie , czystej wodzie , czyżby chodziło o robienie czystej wody z mózgów oglądających , wyłączyłem i nie oglądam , efekty robienia wody z mózgu ujawniają się już u niektórych zwolenników Likwidatora Tuska .
Na protestach w Poznaniu Poznaniacy zauważyli że JAK NADAJE REPUBLIKA UŚMIECH Z TWARZY TUSKA ZNIKA , marszczy twarz i zaciska pięści .
~~Konwalia ogrodowa napisał(a): Spakowałeś już gajerek na wyjazd do stolycy by pomaszerować pod rączkę z prezesem ?
Powiedz mi tak szczerze , czy zgadzasz się aby w TVP królował pluralizm i aby była nasza , Twoja i moja ?
~~Karminowy Groszek napisał(a): Dlaczego wieśniaku pomijasz to że w UW był twój OBECNY notariusz z Belwederu ?
M21W2 napisał(a): Oglądam czasami Tuskową TVP , prowadzący były pracownik TVP i TVN mówił coś o wodzie , czystej wodzie , czyżby chodziło o robienie czystej wody z mózgów oglądających , wyłączyłem i nie oglądam , efekty robienia wody z mózgu ujawniają się już u niektórych zwolenników Likwidatora Tuska .
Na protestach w Poznaniu Poznaniacy zauważyli że JAK NADAJE REPUBLIKA UŚMIECH Z TWARZY TUSKA ZNIKA , marszczy twarz i zaciska pięści .