~~PISS napisał(a): Faktycznie zapomniałem jak ci ochroniarze złamali rękę tej zakłamanej babie ,która najpierw zgłosiła że naruszono jej nietykalność ,ale jak udostępniono zapis z monitoringu to szybko wycofała oskarżenie bo nikt jej nie dotknął przygłupie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kroksomia perłowa napisał(a): Nie wstyd ci że będziesz maszerował pod rękę z tymi co rozkradli Polskę ? Nie będzie ci wstyd że idziesz obok tych co niszczyli praworządność w Polsce i doprowadzili do tego że nawet ciebie skłócili z bratem? Nie będzie ci wstyd że pójdziesz obok tych którzy upodlili Polaków wyzywając ich od dziadów ,bydła itp? Tobie nie będzie wstyd bo jesteś nieodrodnym synem tych partyjniackich łajz i właśnie wśród nich najlepiej się czujesz.
Kiedyś pisałem o takich jak Ty że są hejterami , teraz piszę po Polsku , OBSZCZEKIWACZE , chcesz o bracie mie ma problemu , spotkam się z Tobą i Nim powiem to co on wie a TY się dowiesz plotkarzu .
Wolę " złodzieja " Kaczora niż niemieckiego Polaka Donalda Tuska Likwidatora Polski .
~~ napisał(a): Dzisiaj we wsiach żyje sporo ludzi mądrych i inteligentnych ale ty jesteś tego zaprzeczeniem Ty wieśniaku idealnie pasujesz do tego określenia.
~~Ostróżka miodowa napisał(a): Pamiętasz plotkarzu co tu wypisywałeś kiedy okradli Garia z jakiegoś sprzętu?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dzisiaj we wsiach żyje sporo ludzi mądrych i inteligentnych ale ty jesteś tego zaprzeczeniem Ty wieśniaku idealnie pasujesz do tego określenia.
Ty jesteś tak inteligentny że aż brak słów , TOWARZYSZU obszczekiwaczu , szczekaj dalej , to ci wychodzi najlepiej , zaczepić , obszczekać i jęczeć jak dostaniesz kopa .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ostróżka miodowa napisał(a): Pamiętasz plotkarzu co tu wypisywałeś kiedy okradli Garia z jakiegoś sprzętu?
Przypomnij oszuście , to o mnie Janusz pisał jako jednym z podejrzanych o zlecenie kradzieży .